„Pořád h*jzl Zeman nechcípl.“ Chtěli slušně diskutovat, ctí pravdu a lásku, Soros je neplatí. Jenže se to zvrhlo

07.04.2020 10:34

Obstál Miloš Zeman v době koronavirové krize? Podle hlasování čtenářů ParlamentníchListů.cz ano. Ale skupina, která neuznává ani Andreje Babiše, ani Miloše Zemana jako své zvolené představitele s tím má problém. Někteří v ní tvrdí, že Zeman obstál jen v tom, že koronavirovou krizi zatím přežil. A doufají v opak. Prezident je podle nich „lhář, šmejd, opileckej kašpar, hajzl“ a Zemanovi voliči prý nejsou lidé.

„Pořád h*jzl Zeman nechcípl.“ Chtěli slušně diskutovat, ctí pravdu a lásku, Soros je neplatí. Jenže se to zvrhlo
Foto: Blesk.cz
Popisek: Prezident Miloš Zeman

V březnu byla často slyšet kritika prezidenta Miloše Zemana, že na koronavirovou krizi nereaguje a „neujišťuje národ“. Prezident pak vystoupil v TV Prima a kritika se pak přesměrovala na jeho projev. ParlamentníListy.cz pak včera čtenářům nabídly možnost zhodnotit, zda prezident Zeman zatím ve své funkci obstál, či nikoliv. Doposud se ankety zúčastnilo 9 107 čtenářů a v drtivé většině, 87 %, zvítězil názor, že prezident Zeman v koronavirové krizi obstál.

Anketa

Obstál prezident Zeman v koronavirové krizi?

87%
13%
hlasovalo: 16663 lidí

Právě výsledky ankety zaujaly členy skupiny „Zeman není můj prezident a Babiš není můj premiér!“, kde je jeden ze členů sdílel (v momentě, kdy byl náskok Miloše Zemana mírně vyšší – pozn. red.). S komentářem, že „vítěz nad covid-19 dle bolševika je jasný“. Zájem o výsledky ankety byl značný, k obrázku se sešlo více než 200 komentářů. Ale pro prezidenta pochvalné rozhodně nebyly.

Záhy se rozjely komentáře o Zemanově smrti. „Záleží na tom, jak se to vezme. Jestli se tím myslí, že neumřel, tak tedy obstál,“ vysvětloval si výsledky ankety Pavel Michovský a Michal Rama k tomu dodával, že „naděje umírá poslední“.

„Bohužel obstál – ještě pořád ten hajzl nechcípl,“ vyjádřil se v podobném duchu Ivan Frind.

„Co? Jedinou věc, co udělal, bylo, že nechcípl,“ tvrdil další komentátor. A podobné názory obecně nebyly vzácné.

I Kamila Hezinová mluvila o Zemanově skonu: „No jistě, komanč to vidí po svém alias kdo uteče, vyhraje, a v tom případě Zemák vyhrál, zdrhnul a vylezl zase až na sekundu na blábolení o jakési krizové poradě či co, ale co se skutečně dělo, byla žranice a chlastací občerstvovací gerondova ‚pauzička‘; no, a teď už ho uvidíme až v rakvi doufejme, hlavně ať už drží pysk, to mu jde nejlépe!!“

Komentující také často spekulovali, kdo v anketě hlasoval. Kromě nepodložených osočení, že si ParlamentníListy.cz výsledky ankety celé vymyslely, padaly různé teorie. Dle diskutujících hlasovali prý obyvatelé Pekingu nebo domova důchodců, ovce, skupina Přátelé Miloše Zemana, hnutí ANO a SPOZ, osazenstvo ruské a čínské ambasády nebo pacienti v blázinci. „To nehlasovali lidi, ale Zemanovi voliči,“ dehumanizoval Petr Šimek. Dodejme, že v komentářích se Zemanovi dostalo přízvisek jako lhář, šmejd, opileckej kašpar, hajzl a podobně.

Na závěr není od věci se podívat na pravidla skupiny. Členové se definují jako „obyčejní lidé, kteří se nechtějí smířit se současnou politickou situací. Lidé, kteří stále věří v demokratické hodnoty, jako je pravda a láska.“ Kteří jsou nuceni bojovat proti populistům, komunistům, fašistům, a především proti rozkladné ruské propagandě.

„Tak jako ve většině skupin chceme slušnou diskusi a výměnu názorů s respektem k oponentovi. Odmítáme přání smrti či nenávistné komentáře. Nesdílejte fake news, hoax a dezinformační weby,“ nabádají administrátoři a dodávají, že mažou vulgarity, sprostoty a příspěvky vyzývající k nenávisti. „Vůči komukoliv, byť by to byl náš společný nepřítel,“ zdůrazňují. Zda jsou příspěvky ve skupině dle pravidel, necháváme na úvaze čtenářů.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: kas

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…