Založ si blog

Na Slovensku nám nariadili zákaz vychádzania. . .

…a Slovákov prichádzajúcich zo zahraničia, hlavne z Anglicka, tých nechali pohybovať sa voľne, hlavne v rómskych osadách, dokonca jeden z nich odišiel naspäť do Británie a v nedeľu 5.4. sa vrátil druhýkrát s ďalšou skupinou! Za ten čas sa zdržiaval aj v Žehre a mal sa zúčastniť údajne aj nejakej omše. Ako je však možné, že v priebehu pár dní tento človek otočil dvakrát Britániu? Teraz je však veľmi dôležité otestovať všetkých ľudí, s ktorými bol v kontakte ako aj všetkých ľudí v okolitých osadách.

Stále hovorím len o jednom navrátilom človeku zo zahraničia (hlavne z Británie), lenže v poslednej dobe sa vrátilo viac ako 1000 rómskych spoluobčanov. Po tejto invázii bude naozaj zložité, ak nie doslova nemožné ochrániť ľudí navôkol pred roznesením nákazy. Už pred dvoma týždňami, presnejšie 25.3.2020 som sa pýtal Matoviča, čo spraví s tými, ktorí mobily nevlastnia? /kormidlo/ – A to hlavne s ľuďmi v osadách u ktorých ako veľmi dobre vieme je hygiena na hony vzdialená od reality, samozrejme netreba zabúdať ani na bezdomovcov, ktorých je už tiež neúrekom… Takže takýto ľudia sa aj naďalej budú potulovať medzi ostatnými ľuďmi ako sa im zachce! Môže mi niekto vysvetliť, ako budú postupovať kompetentné orgány v takom prípade?! – Veď práve takýto ľudia môžu byť najväčšími šíriteľmi koronavírusu!!!

Takže podľa mňa najúčinnejším opatrením v tomto prípade by bola plošná karanténa celej osady, v ktorej sa objaví podobný prípad, pretože po kontakte s pozitívnym človekom sa z týchto ľudí môžu stať veľkí roznášači ochorenia. A to nielen medzi menšinovým obyvateľstvom, ale aj medzi majoritou.

Pán premiér, blackout nebolo potrebné nariadiť všetkým Slovákom, tí ktorí sú doma, – čiže na Slovensku – tí sa vedia správať uvedomelo a rúška nosia od prvého dňa, zamerať ste sa mali na tých ľudí o ktorých som písal pred dvoma týždňami. Nechcem byť zlým prorokom, ale toto je iba prvý prípad a obávam sa, že takých bude pribúdať čoraz viac.

Môj názor na tých Slovákov, ktorí sú v zahraničí, (hlavne v krajinách najviac ohrozených vírusom Covid-19) nech si láskavo zostanú tam kde sú, nikto ich odtiaľto nevyháňal. Mimochodom viem pochopiť, že tam prišli o prácu, ale treba im položiť otázku, či si uvedomujú, že aj na Slovensku kvôli epidémii už prišlo veľa ľudí o prácu a s najväčšou pravdepodobnosť prídu o prácu ďalšie tisícky pracujúcich ľudí.

Ficove referendum skončilo fiaskom

22.01.2023

Už takmer pred 2 rokmi som sa vyjadril, že vládnutie OĽaNO skončí predčasnými voľbami! Prekvapilo ma, že opozícia nespravila viac opatrení k tomu, aby predčasné voľby boli oveľa skôr. Veď len hlúposti koľké narobili Matovič so Sulíkom – už tie bohato stačili k povaleniu vlády. Dobrým príkladom je fakt, že kvôli ich unáhleným opatreniam proti Covidu prišlo [...]

S podvodníkmi sa na Slovensku roztrhlo vrece!

15.11.2022

V dnešnom denníku Pravda ma zaujal tento článok „Podvodníci sú prefíkaní. Takto vás budú presviedčať, že máte problém s bankovým účtom“ – autor článku vyzýva obzvlášť dôchodcov aby nenaleteli podvodníkom. „Podvodníci pracujú s emóciami, a tak sa snažia vo vás vyvolať pocit naliehavosti. Nechýba im vynaliezavosť a sú dobre zorganizovaní. Môže sa [...]

Študenti zabíjali sekerou!

13.11.2022

Aj v Česku prežili podobnú hrôzu útoku so sekerou, aká sa odohrala v Strednej odbornej škole v Novákoch. „Študent Strednej priemyselnej školy chemickej v Pardubiciach tam najprv nastražil výbušný systém a potom utiekol do iného mesta, kde sekerou zabil náhodného okoloidúceho. Keď ho dolapila polícia, otrávil sa.“ Zdroj hroza-v-cesku-student-zabijal-sekerou V článku [...]

Alexander Lukašenko

Rusi takmer nepostupujú, na fronte je pat, je čas na mierové rokovania, vyhlásil Lukašenko

25.04.2024 12:10

Paradoxom Moskvy je, že na mierovú konferenciu odmieta prísť, rokovanie bez jej účasti však označuje za nezmyselné.

Spain Election

Čisté ruky zašpinili dobré meno španielskeho premiéra. Zavinila to jeho žena. Odstúpi z čela vlády?

25.04.2024 12:00

Má pre mňa cenu zostať na čele vlády napriek tomu, že ma krajná pravica a pravica obhadzujú bahnom? Španielsky líder na svoju otázku čoskoro odpovie.

Michal Šimečka, Ide o pravdu

Šimečka v Ide o pravdu: Eurovoľby budú dôležitý signál dovnútra i navonok. Chceme zapustiť korene aj v samospráve

25.04.2024 12:00

Aj v prípade eurovolieb platí, že "nemôžu mať všetko", nebolo by dobré, aby koalícia mala najsilnejší hlas aj v europarlamente, hovorí Michal Šimečka.

Polícia / Policajná páska / Policajné auto /

Hádka dvoch mužov v obci Dlhá nad Váhom sa skončila vraždou

25.04.2024 11:28

Motív a všetky okolnosti prípadu sú predmetom ďalšieho vyšetrovania.

kormidlo

Mojim životným krédom je spravodlivosť a tou sa snažím riadiť. Ale v poslednej dobe svojou otvorenosťou už začínam liezť na nervy poniektorým ľuďom, takže asi sa im nepáči moja fotografia - asi budem musieť navštíviť plastického chirurga, aby som sa im zapáčil. :-D

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,473
Celková čítanosť: 7670705x
Priemerná čítanosť článkov: 5208x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy