Müller ukončil spekulace a prodloužil kontrakt s Bayernem Mnichov

07.04.2020, 11:41
Aktuality
Bayern Mnichov má řadu zaměstnanců, jimž běží smlouvy do června 2021 a případné prodlužování hodlal řešit až po letošní sezoně, vzhledem k nucené přestávce zapříčiněné šířením koronaviru se ovšem vedení vrhlo do práce už nyní a dnes ohlásilo druhý úspěch - v Bavorsku bude pokračovat Thomas Müller...

Třicetiletý Müller prodloužil smlouvu o dva roky a v klubu je nově vázán do léta 2023. Navázal na trenéra Hansiho Flicka, s nímž vedení spolupráci prodloužilo před několika dny.

"Obě strany podepsaly smlouvu s dobrými pocity. Jsem si jistý, že až začneme zase hrát, budeme velmi úspěšní. Prodloužení smlouvy s Bayernem bylo mojí prioritou a klub to cítil stejně. Strávil jsem zde hodně dlouhou dobu a klub není jenom mým zaměstnavatelem, je to moje vášeň. Z prodloužení o další dva roky mám velkou radost, na hřišti i mimo něj ze sebe vydám vše," slíbil Müller.

Müller je odchovancem Bayernu a za první tým odehrál přes 500 soutěžních zápasů. Hned osmkrát se stal mistrem Německa a pětkrát se spoluhráči vybojoval domácí pohár a Superpohár, jednou nad hlavu pozvedl i ušatou trofej pro šampiona Ligy mistrů.

Autor: Tomáš Pavlík / fcbayern.com

Komentáře (24)

Přidat komentář
Csaplárova past

Uz to neni takovy snajpr jako v minulosti a za Guardioly. Takze zustat v Bayernu je logicky krok, tam mu to nemuze nijak uskodit

Reagovat
smazaný uživatel

Přiznám se, že jsem ho dost odepisoval, tak 2-3 sezony zpět..ale znovu se nakopnul a je nepostradatelnej legenda

Reagovat
Remt

Sral mě rok zpět v LM proti Realu. Všichni se snažili dotáhnout to do vítězného konce, Bayernu teklo do bot, potřebovali dát gól a on se tam s úsměvem bavil s protihráčem a vtipkoval(pár minut před koncem). Takhle by se hráč s vítěznou mentalitou chovat neměl

Reagovat
bobis21

Jeden z nejvíce nedoceněných hráčů, ale přijde mi že jen mimo Německo - tam jsem kritiku na něj nějak nezaznamenal.

Reagovat
Smreky

Bola by škoda a chyba odchádzať... urobil určite skvele že podpísal stále je platný a mohol by dopadnút ako svojho času Basti v United

Reagovat
Člen_zlořádu

Dodnes je mi líto, že se tam nechytil a Mouřenín s ním vytřel podlahu

Reagovat
Smreky

Hlavne bolo smutne ako dopadol... nemal odchádzať určite

Reagovat
20fredy20

Posledný mohykán úspešného obdobia s Neuerom, ktorí ostanu do konca kariér ako legendy. Boateng a Alaba si myslím, že odídu.

Reagovat
Gazdo

Tak aj Kimmich vyzera ze vydrzi v Bayerne celu karieru aj ked samozrejme by k tomu este potreboval pridat nejaku trofej z europy aby sa dal priradit na konci kariery k tymto legendam

Reagovat
Rich

Super zpráva, že konečně Muller prodloužil, nedokázal bych si Bayern bez něho představit. Jinak nemá špatné bilance, 6 golů není sice moc, ale 16 asistencí už je o něčem jiném. Ještě to chce, aby prodloužili Neuer, Alaba a Thiago. A pak přivést nějakou tu posilu.

Reagovat
bayern987

Thiago prodlouží co nevidět, Neuer by chtěl smlouvu do roku 2025, to se vedení moc nelíbí, ale doufám, že mu ji dají.

Reagovat
FC Porto FC

dát mu do 2025 je kravina vzhledem k tomu že přišel Nubel

Reagovat
Kolarik12

Do 2025 mu smlouvu v jeho věku nedá nikdo, takže ještě rád podepíše na tři roky :)

Reagovat
Gazdo

Do 2025 je v jeho veku obrovsky risk. Ano moze byt stale svetovy golman ale takisto uz moze byt o rok uplne v lese. V tom veku to uz je kazdy polrok loteria aj ked u brankarov je to trochu ine ale predsa len sa moze zranit a uz sa nemusi tak rychlo a dobre hojit ako 20 rocny chalan

Reagovat
Rich

Thiago prodlouží, zájem Barcy uvadl celkem myslím a do anglickcýh klubů nepůjde, není důvod, když v současnosti jsou spousta z nich slabší než jiné týmy z Evropy... Neuer prodlouží, ale bude muset ustoupit na 2023, smlouvu na tak dlouho mu nedá Bayern... Chce to hlavně Alabu udržet, je to univerzální hráč a o toho nesmí Bayern přijít.

Reagovat
Müllered

Thiago snad jedině do City za Pepkem. Jinak by si pohoršil. Alaba snad podepíše a zkusí se konečně na CM, čekám na to už několik let.

Reagovat
smazaný uživatel

hitleruv vojak

Reagovat
irik

Reagovat
smazaný uživatel

S hráči jako je on by měli kluby podepisovat smlouvy i za cenu, že přivedou třeba později kvalitnější náhradu a v pozdějším věku budou na lavičce. Samozřejmě záleží i na hráči, zda třeba přistoupí na menší roli a třeba i nižší plat vzhledem k nižší výkonnosti. Nicméně chci říct, že hráči jako Thomas jsou legendy klubů. Vzory pro mladé hráče a hlavně odchovance. Vzhledem ke zkušenostem potřební i v kabině. Měl by v Bayernu dohrát kariéru a pokud ven, tak třeba do MLS. Ale nikdo nemůže zazlívat, že Basti zkusil zahraničí. I když je otázka, zda neodcházel i z jiných důvodů. Jinak Thomas je super hráč. Viděl jsem ho mnohokrát v LM a hrál na 100%, nesimuloval...takový hráč je mi sympatičtější než Neymar, Suarez apod.

Reagovat
smazaný uživatel

ja si ho po tejto zmluve viem kludne predstavit ako asistenta kouca a nasledne aj trenera

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud by tu svou mentalitu převedl na hráče, tak to by byla pecka.

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
mayday

Stále teprve 30 let.

Reagovat
Müllered

Legenda Jinde by se těžko prosazoval, ono je vidět i když si nesedne s trenérem, tak jde herně dost dolu. V Bayernu to byli jen tři, pod kterými opravdu zářil, LvG, Jupp 2x, Hansi. Pod Pepkem byl ze začátku sice gólový, ale herně to bylo špatné a na své poměry neměl tolik asistencíi.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele