Hlavní obsah

Letuška bez práce baví internet profesionální péčí o manžela

Novinky, mšv

Kanaďanka Kristen Gilletová je jednou z mnoha letušek, které jsou nyní bez práce. A rozhodla se to vzít s humorem. Společně s manželem proto natočila video, v němž se pokouší svou profesi uplatnit v domácích podmínkách, uvedl server Daily Mail.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Fakt, že letuška může jen těžko pracovat z domova, posloužil Gilletové jako základ pro úsměvné situace. Oděná v uniformě společnosti West Jet ukazuje svému manželovi nouzové východy z bytu, prosí ho, aby z bezpečnostních důvodu zaklapl svůj notebook nebo mu nabízí vlhké ručníky, svačiny či alkohol bez cla.

Později svému manželovi Wesovi Barkerovi, který je komikem, volá z ložnice a stěžuje si na náročnou směnu v práci. „Ty mi voláš z ložnice?” ptá se muž. „Jo, měla jsem dlouhý den,” vysvětluje Gilletová.

Video, které se objevilo na Barkerově kanálu na YouTube, stačilo od konce března nasbírat už přes milion a půl zhlédnutí. „Moje žena je letuška a při koukání na tohle video se mohla potrhat smíchy,“ napsal jeden z komentujících. „Hned poznáte, že ta žena je skutečně letuška. Je to všechno tak realistické,“ uvedl další.

Změna stejnokrojů! Švédské letušky budou pomáhat ve zdravotnictví

Koktejl

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám