Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Vztahy Jaromíra Soukupa: S Terezou Mátlovou jsou už celkem dlouho, tvrdí jeho přítel

Vztahy Jaromíra Soukupa: S Terezou Mátlovou jsou už celkem dlouho, tvrdí jeho přítel
Zdroj:
+ Dalších 8 fotografií
VZTAH
Už léta se ví, že to mezi hudebním bossem Františkem Janečkem (75) a jeho dnes již bývalou partnerkou Terezou Mátlovou (45) vypadalo občas jako na horské dráze, informace, že našla útěchu v náručí mediálního magnáta Jaromíra Soukupa (51), ale nakonec znamená definitivu. Jak se o jejím novém muži Janeček dozvěděl?

Tajemství

„Jaromír si soukromí úzkostlivě tají, nicméně to, že je s Terezou Mátlovou, není žádná novinka. Už jsou spolu déle a František Janeček dostal tuhle informaci od Terezy už před několika měsíci,“ řekl nám zdroj z okolí nového páru. Sám Jaromír Soukup nám napsal, že svoje soukromí nebude nijak komentovat.

Pikantní na tom je, že František Janeček dosud majitele televize Barrandov považoval za svého přítele. „Bylo to samé Míro sem, Míro tam… Těžko říci, jestli jejich kamarádství tuhle změnu dresu přežije,“ přemítá přítel Soukupa. Soukup ještě donedávna tvořil pár s Kateřinou Brožovou (52).

Čtěte také: František Janeček přiznal: Má bývalá Tereza Mátlová je zamilovaná do Jaromíra Soukupa

Krize

O krizi Janečka a Mátlové se spekulovalo už léta Traduje se dokonce historka, že operní diva svého šéfa a partnera už jednou opustila, když si měla začít s jedním z kolegů v divadle.

Po pár měsících ale mělo být vinou nového partnera rázem po všem a pokud zlé jazyky nelžou, Tereza se s pokorou vrátila k Františku Janečkovi.

To nyní už asi nehrozí…

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy