Německá liga jedná se Sky o předčasném vyplacení peněz za přenosy

07.04.2020, 20:56
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (8)

Přidat komentář
Agent z Melmacu

dúfam, že zostane aj na odmeny pre vedenie

Reagovat
REPLIKATOR

Ještě se můžou zeptat fanoušků, jestli jim nechtějí poslat dopředu vstupné za zápasy, které se budou hrát bez diváků

Reagovat
Rudnevs

To zas neni tak neobvyklé, spravil to napr. Bochum. Viacerým klubom fanúšikovia pomáhajú rôznymi spôsobmi.

Reagovat
Contraguy

Dynamo takhle "vyprodalo stadion" (32 066), když dostalo ban od DFB. Fans v sezoně 2011\2012 koupili tickety na zápas s Ingolstadtem.

Reagovat
Kily

tehdy se na zápas s Ingolstadtem prodalo asi o deset tisíc vstupenek více, než je vůbec kapacita RHS. Němečtí fanoušci klubům určitě vyjdou vstříc a pokud se sezona nedohraje, tak to, že nebudou chtít zpátky peníze za vstupenky na březnové zápasy, nebo nebudou trvat na nějaké kompenzaci majitelé permanentek, bude samozřejmost

Reagovat
BílíAndelDrcKo

niečo podobné spustila aj Trnava. Od soboty je tam 30 000€, nedá sa to porovnať samozrejme objemom, ale je to celkom pekné gesto, aj keď to problémy nevyrieši.

Reagovat
Witcher

Je zajímavý jak ty kluby nemaj problém kupoval za 20,30 mega hráče ale pak stačí aby se měsíc nehrálo a bankrotujou a nemaj ani na zaplacení na uklízečky

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele