Hlavní obsah

Součkův spoluhráč si vyšlápl na manželku. Ta to přešla smíchem

Nevinné hrátky na louce ukončil nekompromisně. Fotbalista Jack Wilshere ostře atakoval manželku Andriani, která se v nouzi obětovala a šla si s ním zakopat na zahradu, i když to od pohledu není její nejoblíbenější hobby nebo se mu přinejmenším věnuje jen zřídka.

Foto: Profimedia.cz

Fotbalista West Hamu Jack Wilshere a manželka Andriani.

Článek

Na hřišti by podobný zákrok nikdo moc neřešil. Nebyl by důvod. Ale v tomto případě spoluhráč Tomáše Součka usoudil, že to nebylo vhodné, a při zveřejnění videa na Instagramu se omlouval s tím, že je frustrován stávající nečinností.

Na Wilsherovi bylo vskutku patrné, že mu fotbal v pauze chybí. Adrenalin z ostrého zápasu nebo třeba i jen tréninku by mu asi udělal dobře. Ale při fotbalovém laškování s manželkou by to asi chtělo více ohledů.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

The frustration of isolation coming out, but to be fair the ball was there to be won @andriani_wilshere love you really 😘

Příspěvek sdílený Jack Wilshere (@jackwilshere),Dub 5, 2020 v 9:10 PDT

Osmadvacetiletému záložníkovi bliklo, přišel konec kličkované a na ženu vystartoval skluzem. Naštěstí přes míč. Snad i proto se překvapená partnerka mohla po pádu na zem smát. „Frustrace šla ven, ale míč byl získán férově," vyjádřil se Wilshere.

Reklama