Otevřený dopis všem vládám

Nejvyšší Mistryně Ching Hai

Nejvyšší Mistryně Ching Hai

Nejvyšší Mistryně Ching Hai, světově uznávaná duchovní učitelka, umělkyně a humanitární aktivistka přednášející například v OSN nebo Ženevě, předala v březnu 2020 prostřednictvím mezinárodní TV otevřený dopis všem vládám.


Ching Hai patří mezi významné průkopníky naší současné společnosti, kteří moudře a odvážně vyjadřují znepokojení nad změnou klimatu.

Za své obětavé počínání obdržela mnoho prestižních ocenění od vládních představitelů a soukromých organizací, například Gusiho cenu za mír.


NALÉHAVÁ výzva Nejvyšší Mistryně Ching Hai všem vedoucím představitelům a vládám celého světa:

"Vážení vedoucí představitelé a vládní činitelé, jsem Vám opravdu vděčná za všechno, co jste doposud udělali, abyste pomohli našemu světu, jak nejlépe umíte.

Musíte chránit spoluobčany a spoluobyvatele, to znamená také zvířata. Jsou bezmocná, vydána na milost lidské moci. NEEXISTUJE HUMÁNNÍ PORÁŽENÍ, neexistuje legální vražda masy nevinných.

LIDÉ A ZVÍŘATA HYNOU alarmující rychlostí. Změna našeho klimatu se zrychluje. Chov zvířat, ryb, vaječný, mlékárenský průmysl, cokoli, co souvisí se zvířaty, jsou ti nejhorší producenti smrtícího metanu, který ohřívá naši planetu. Zastavení těchto brutálních, vražedných činností, je nejrychlejší způsob, jak ochladit naši Zemi.


Vy máte tu moc to zastavit. ZAVEĎTE VEGANSKÝ ZÁKON, SKONCUJTE S PODNIKY SOUVISEJÍCÍMI S UTRPENÍM ZVÍŘAT. Anulujte bolest, agonii všech lidí a zvířat. Laskavost vyvolá laskavost, soucit vyvolá soucit. VEGANSKÝ ZÁKON JE NEJEFEKTIVNĚJŠÍ ZPŮSOB ZÁCHRANY NAŠEHO SVĚTA.“


Video:

https://suprememastertv.com/cs1/v/90753335579.html


Informace:

http://suprememastertv.cz/pdf/Nalehave_vyzvy_lidstvu_2020.pdf

ikona Naléhavé výzvy lidstvu 2020


Kontakt:

Supreme Master Television

Konstruktivní vysílání pro mírový svět

www.SupremeMasterTV.com

www.SupremeMasterTV.cz

tv@suprememastertv.cz

Klíčová slova ČR-Svět-příroda-chov-zákon-Supreme Master Television

Oblast
Praha, Česká republika (ce)

Kategorie
Zemědělství, životní prostředí

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.