Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

6 herců, s nimiž zemřela i jejich postava: Co se stalo s tou, kterou hrál Luke Perry

6 herců, s nimiž zemřela i jejich postava: Co se stalo s tou, kterou hrál Luke Perry
Zdroj: The CW Television Network
+ Dalších 8 fotografií
Galerie
Může se při natáčení stát, že umře některý z herců a nemá kdo hrát jeho postavu, ať už jde o seriál nebo film. Dříve se použil jiný herec a dále se pokračovalo v natáčení. Dnes se víc používá varianta, kde nechají zemřít i postavu, protože je to pro diváky přívětivější, jako tomu bylo u zesnulého herce Lukea Perryho (†52). Vybrali jsme několik celebrit, které zemřely v průběhu natáčení a jejich postavy šly do hrobu s nimi.

Smrt seriálových či filmových postav, pokud se stanou oblíbenými, často zabolí. Někdy pro postavu už není místo, nehodí se do příběhu, je spoustu důvodů. Co se ale stane, když zemře herec, který hrdinu ztvárňuje? Dříve se používala varianta přeobsazení, kdy se našel jiný herec a dosadil se do dané role.

Žádná náhrada za herce

Přívětivější pro diváky a fanoušky je dnes ta varianta, že postava zemře spolu s hercem. Například Luke Perry, který zemřel na mrtvici, hrál Freda v Riverdale. Postavu museli také zbavit života, protože Perryho nikdo nenahradí. Mnohdy nemusí být ztvárněna vyloženě postava, stačí někomu propůjčit svůj hlas...

Podívejte se do galerie na několik herců, kteří zemřeli během natáčení a jejich postavy odešly s nimi.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy