Trénovat v malých skupinách smějí v bundeslize už i Brémy

08.04.2020, 19:39
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Toto byla stejně taková komedie, zrovna jsem byl 2 dny zpátky v nordrhein-westfalen který je nejpostizenejsi koronavirem a lidi si tam venku chodej spolu jako by se nechumelilo výlety na kolech nikdo ani roušku....

Reagovat
Witcher

maj rozum

Reagovat
smazaný uživatel

V čem spočívá tenhle rozum?

Reagovat
Nadržený šimpanz

Roušku nebo ne-roušku vyjde uplně nastejno, ten vir se šíří stejně rychle, takhle jsme jen národ blbejch okuklenejch ksichtu

Reagovat
TheMally11

Reagovat
TheMally11

Ale Babiš říkal ....

Reagovat
smazaný uživatel

Wow a pak že to je neznámý vir. Ty určitě víš všechno, proč sedíš tady u internetu? Bez říct lékařům jak na ten vir a potom hned na hrad prosadit aby se vše vrátilo do normálu, zpátky do škol, do práce, sporty obnovit, roušky pryč a podobně. A hlavně otevřít hospody, aby měli ti největší chytraci kde chytracit. Národ potřebuje takové.

Reagovat
smazaný uživatel

Neřekl bych že se to šíří stejně rychle posledních 14 dní pendluju mezi německem holandskem a Belgii, samozřejmě ty počty třeba v Německu se s námi nedaj tolik srovnavat když jich je 8krat tolik ale třeba v Holandsku je těch nakažených 4krat tolik a Maj jen o 6 milionů obyvatel víc.... A proč? Protože na to jebou...a ještě se strašně diví že je nechci pustit na loď a že jim nechci podat ruku..... Takže Radši budu okuklenej ksicht a zvysim si aspoň trochu šanci že to nedostanu....kazdej už měl aspoň jednou za život chřipku a každej ví jak to s člověkem dokáže zamavat co pak teprv tohle...

Reagovat
ratusek

a WHO opět mimo

Reagovat
smazaný uživatel

WHO jsou mršiny verim tomu že v tyhle organizaci jsou lidi který budou mít nějaký podíly ve farmaceutických firmách jako Bayer Zentiva a podobně.... Jim se akorát hodí do krámu aby lidi byly nemocný aby měli odbyt na léky

Reagovat
Rudnevs

Podla Kickeru sa má Labbadia stať novým trénerom Herthy.

Reagovat
RadekVonCZE

Už se stalo

Reagovat
smazaný uživatel

*Trénovat v malých skupinách smějí v bundeslize už i Pavlenkovy Brémy.

Reagovat
Zark

další info o Pavlenkově skupině přinese ČTK každým dnem

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Včera dávali záznam Sparty s tou Barcelonou. A na současné protilehlé tribuně k vidění dvě vlajky. Klubová BSC a poté města Berlin.

To má nějaký hlubší význam (asi jako to, že pár lidí z TSV 1860 jezdí léta na Spartu), nebo jen koukačka a na drzost vyvěsily vlajky?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele