Hlavní obsah

Ze župánku rovnou do dresu? České atletky se nenechaly zahanbit

Osud letošní atletické sezony je stále nejistý, soustředění odpadají, tréninkové možnosti jsou omezené. A tak je víc času na nejrůznější výzvy, které plní sociální sítě. Ta nejnovější má název Don´t rush challenge, tedy Nespěchej a objevila se na Instagramu A TikToku.

Foto: ČAS - Eduard Erben

Sprinterka Klára Seidlová se zapojila do nejnovější challenge.

Článek

Výzva vzešla z dlouhé chvíle, kterou měla anglická studentka Toluwalase Asolová, a tak vymyslela klip na píseň dvojice britských rapperů Young T a Bugsey s názvem Don´t rush. Během minutu a půl dlouhého videa spolu se sedmi kamarádkami měnila svoji vizáž, kdy si pomyslnou štafetu předávali v podobě štětečku na nanášení make-upu.

Nápadu se rychle chopily atletické týmy, štafetovým kolíkem se stala tretra či lahev s pitím. Předvedly se například kanadské či švýcarské atletky a nezahálelo ani kvarteto českých sprinterek. „Když nemůžeme být na společném soustředění, uděláme si aspoň společné video,“ uvedly svůj povedený klip.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Když nemůžeme být na společném soustředění. Uděláme si alespoň společné video. 💋

Příspěvek sdílený 𝗛𝗲𝗹𝗲𝗻𝗮 𝗝𝗜𝗥𝗔𝗡𝗢𝗩𝗔 (@helcajiranova),Dub 8, 2020 v 6:03 PDT

Ten začíná probuzením překážkářky Heleny Jiranové, pak se ze županu rovnou do dresu přesune Nikola Bendová, po ní se tretry chopí Barbora Dvořáková, Lucie Domská, Adéla Novotná, Marcela Pírková, Klára Seidlová a Jana Slaninová. Klip pak originálně zakončí trefa do trenéra Lukáše Dejdara.

Reprezentační štafeta nebyla jediná, kdo se v Česku do projektu pustil, se svými svěřenkyněmi si výzvu vyzkoušela i ostravská trenérka Fatima Kostková. Níže se můžete prohlédnout také na provedení Švýcarek a Kanaďanek. Které se vám líbí nejvíc?

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Once a team always a team ❤️ . . #traininggroup2.0 #tiktok #dontrushchallenge

Příspěvek sdílený leasprunger (@leasprunger),Dub 4, 2020 v 12:59 PDT

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Girls night in, wine not?🍷 . . . . . #dontrushchallenge #trackgirlmagic #teamcanada

Příspěvek sdílený Christabel ♛ (@queenchristabel),Dub 3, 2020 v 5:37 PDT

Reklama

Související témata: