Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Monika Bagárová během 11 let zkrásněla: Od soutěžící SuperStar s plnými tvářičkami po budoucí maminku

Monika Bagárová během 11 let zkrásněla: Od soutěžící SuperStar s plnými tvářičkami po budoucí maminku
Zdroj: profimedia.cz
+ Dalších 13 fotografií
tak šel čas
Půvabná zpěvačka a porotkyně letošní SuperStar Monika Bagárová (25) bude zanedlouho rodit. Od svých začátků ušla pořádný kus cesty a za jedenáct let vyrostla v nádhernou ženu, která v současné době patří mezi jedny z nejoblíbenějších českých interpretek. Začínala v roce 2009 jako soutěžící v SuperStar a tehdy by do ní nikdo neřekl, kam to holka s baculatými tvářičkami může dotáhnout.

Monika Bagárová (25) je porotkyní letošní SuperStar, která se potýká stejně jako ostatní show s problémy kvůli pandemii koronaviru. Zpěvačka je navíc v požehnaném stavu a zanedlouho porodí. Z nařízení, že nesmí být u porodu otec, ale smutná není.

„Makhmud u něj ani nechtěl být, on se bojí. Ale hodně ženských mi píše, že se jim blíží a jsou smutné z toho, že tam s nimi nikdo nemůže. Vím, že mě to taky čeká, a psychicky se už srovnávám s tím, že tam se mnou mamka nebude. Mach a ostatní malou uvidí ve chvíli, co se vrátíme z porodnice,“ řekla před časem v rozhovoru eXtra.cz.

Monika se před 11 lety v roce 2009 zúčastnila jedné z řad SuperStar a na rozdíl od některých ostatních soutěžících je o ní slyšet i po letech. Zpěvačka se v pěvecké show tehdy zamilovala do svého kolegy Bena Cristovaa (32) a strávila s ním hezké chvilky.

Vztah ale nevydržel a rozešli se. Nyní je šťastná po boku bojovníka Makhmuda Muradova, kterému již brzy přivede na svět potomka. V galerii se můžete podívat na to, jak šel s krásnou Monikou Bagárovou čas. Poznáte ji na všech snímcích?

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy