Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Takhle tráví karanténu Iva a Marian z Výměny: Mladá maminka ušila roušky z utěrky

Takhle tráví karanténu Iva a Marian z Výměny: Mladá maminka ušila roušky z utěrky
Zdroj: reprofoto Facebook
+ Dalších 18 fotografií
výměna manželek
Strach z koronaviru obchází české rodiny, slavnou dvojici Ivu (20) a Mariana (48) z Výměny manželek nevyjímaje. Mladá maminka, která poprvé otěhotněla už v 15 letech, se proto dala na šití roušek. Sama si tvář opatřila pestrobarevnou ústenkou, dceru ale vyfotila s rouškou ušitou z utěrky.

Teprve dvacetiletá Iva z Výměny manželek sotva zvládala uvařit čaj, teď už svému staršímu manželu Marianovi servíruje skvostné pokrmy. A vypadá to, že rodinu dokonce opatřila vlastnoručně ušitými rouškami!

Hvězda populární reality show si je sice mohla koupit, ale jelikož má každý člen domácnosti jinou, nejspíš je vyrobila sama. Iva se ukázala s pestrobarevnou ochranou úst a nosu, dceru vyfotila v roušce ušité z utěrky. Marian na aktuální fotce nemá ústa zakrytá vůbec, ale doufejme, že když na něj nemíří hledáček fotoaparátu, vládní nařízení dodržuje.

Našla si novou práci

Iva má kvůli koronavirové krizi spoustu času na přemýšlení. A znovu svými slovy dokázala, že by se pro svoji rodinu rozkrájela. "Jako rodiče přemýšlíme o svých dětech dnem i nocí. Milujeme je, přestože jim nikdy nebudeme rozumět. Budeme tu pro ně, i když nikdo jiný nebude. Postavili bychom se kulce, skočili před vlak nebo požádali Boha, aby si vzal nás místo nich," napsala na sociální síti.

Teprve začátkem března začala Iva docházet do nové práce, našla si místo v prodejně masa a uzenin. Tak snad ji koronavirus krátce poté o zaměstnání, které je rozhodně perspektivnější než podomní prodej kosmetických produktů, nepřipravil.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy