„Tak dřív se říkalo, že žena by neměla neupravená jít ven, i kdyby to bylo jen s odpadem. Voalá! Dnes jde žena upravená pouze s odpadem!! Komu chybí velká večerní, trochu vám hrabe a nudíte se, dejte si tohle! Je to super popelnicová výzva - S odpadem jen v black tie! Večerní šaty, princeznovský šaty, šperky atd.,“ pochlubila se na sociální síti herečka Aňa Geislerová a vyzvala další své kolegyně, aby se toho stejně jako ona chopily se ctí. 

Spisovatelka Bára Nesvadbová (45) se převlékla do rudé róby od Tatiany Kovaříkové a na pomoc si vzala dceru Bibianu. „Daly jsme i přetahovanou o pytel. Zvítězila jsem. A sešlapovačku,“ okomentovala své počínání v prostoru na odpadky šarmantní blondýnka. 

Výzvu přijala i topmodelka Daniela Peštová (49). „Tyhle šaty jsem měla připravené na akci, která byla kvůli pandemii zrušena. Díky, že jste mě donutily vzít si na sebe něco jiného než tepláky. Kdo by řekl, že domácí práce jdou líp od ruky v 10cm šteklích! Už mám vyluxováno a asi se pustím do oken,“ tvrdí životní partnerka Paľa Habery

Tak uvidíme, které další dámy půjdou v jejich stopách a donutí se vyměnit tepláky za společenský outfit. 

VIDEO: Bára Nesvadbová překvapila: Nová prsa a nový partner!

Video
Video se připravuje ...

Bára Nesvadbová překvapila: Nová prsa a nový partner! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
44 fotografií