Kdo by jí nezáviděl? Lela Ceterová se už týden po porodu dcerky Lily chlubila na instagramu, že se jí díky stresu a běhání kolem novorozence podařilo shodit deset kilo, a dodávala, že jí zbývá ještě pět kilogramů, aby se vrátila na svou původní váhu. Nyní však dáma, co se tak ráda stylizuje do růžové panenky Barbie, předvedla na internetu tak ploché bříško, až se člověk skoro zdráhá uvěřit tomu, že tohle tělo kdy rodilo!

„Naposledy jsem měla tričko svého muže oblečené jako těhotná,“ svěřila se silikonem vyztužená Lela s obrázkem Terminátora Vémoly na hrudi, a na důkaz svých slov připojila fotku, na níž má už pořádně velký pupík, v němž tehdy rostl nový život. „Myslím si, že doma nám cvičení jde dobře. A za svoji figuru třicetileté ženy a maminky malé Lilinky se stydět nemusím,“ dodala skromně.

Přestože si musela vyslechnout spoustu nepěkné kritiky, například že peníze a plastika dělá hodně, co se týče péče o její vzhled, Lela se nechala slyšet, že zrovna tohle už pro ni dávno není tím nejdůležitějším v životě. „Mrzí mě, pokud někdo podle vzhledu soudí člověka. Popravdě mě Lilinka hodně změnila. Už dávno mám priority někde daleko jinde,“ svěřila se. „V první řadě jsem normální ženská, taky držím vysavač v ruce, umývám podlahu a jiné věci. Nejvíce si užívám mateřství, a můj vzhled je až na posledním místě. Ale vedle toho se stíhám za 15 minut doma i nalíčit, takže pohoda.“

Tato slova u bývalé playmate, co ještě nedávno neustále řešila jenom svůj zevnějšek, umělé nehty či prodlužování kadeří, všechny příjemně překvapila. Otázkou však je, jak se na tuto Lelinu proměnu tváří sám Karlos, jenž se nikdy netajil svou slabostí pro uměle vytvořenou krásu.

„Já jsem jinej. Mně se líbí, co se jinejm nelíbí. Co je pro lidi přehnaný, to je pro mě málo. Nevím, jestli jsem vadnej, ale čím je holka více nepřirozená, tím víc se mi to líbí,“ svěřil se zápasník reportérům Sport.cz se svým ne zcela standardním vkusem. Ňadra si Lela nechala zvětšit celkem šestkrát. Poslední zákrok jí zápasník daroval k Vánocům a okomentoval to slovy: „Velikost prsou žen je pro mě naprosto zásadní, vybírám si je podle toho.“

VIDEO: Karlos Vémola o Lele: Ideální je, když já vařím a moje Bond girl umývá nádobí.

Fotogalerie
89 fotografií