Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Extra Host Linda Finková: Žena Richarda Genzera propadla hazardu. Co ji zachránilo?

+ Dalších 12 fotografií
Zpěvačka, hlasová poradkyně a učitelka zpěvu Linda Finková (51) má za sebou chvílemi šťastné a jindy zase divoké manželství s Richardem Genzerem (53). I kvůli němu se začala stávat závislou na automatech. Jak s tím bojovala a co o baviči říká nyní? Podívejte se na pořad Extra Host ve videu.

Závislost

„Nikdy jsem nebyla na ničem závislá, ale asi rok jsem hrála automaty. Můj manžel měl druhého otce, který měl hospodu, kde byly tři automaty. Ponoukal mě, ať si tam hodím kilíčko. Tak jsem ho tam hodila a občas jsem pak v té hospodě hrála. Když to trvalo dva měsíce, už jsem v tom byla tak za osm tisíc,“ řekla nám Linda Finková (51).

„S Richardem jsme bydleli v Podolí a tam byla taky hospoda, tak jsem taky hrála. Takhle jsem to dvakrát týdně praktikovala asi rok, až jsem v tom už byla za dvacet tisíc. Už mě to začalo štvát. Nakonec se nám jednou podařilo vyhrát 27 tisíc. Tenkrát jsem si řekla: ‚A nazdar, konec!‘ Od té doby jsem tam nehodila ani páďo. Zablbla jsem si a je to vyřízené,“ pochlubila se dvacet let starou vyrovnanou gamblerskou bilancí.

Rozchod s noblesou

Kdy se Linda konečně rozvede s Richardem Genzerem (53)? Proč k němu stále chová silné city a z jakého důvodu se nechce vdávat? Jak se dá rozejít s takovou noblesou? Proč se Geňovi odmítá mstít přes děti? Jak nechala na dceři, aby rozhodla, kdy s nimi mohl začít bydlet její přítel? Proč zakázala synovi, aby jejímu Milanovi říkal táto? A proč jí připadá jako totální nesmysl střídavá péče?

Jak se dostala k práci pro Tvoje tvář má známý hlas Jak učí soutěžící zpívat? Kdo a proč se s ní hádal? Proč z Miroslava Etzlera nemohla být nikdy hezká ženská a vypadal jak obluda? Jaký má názor na vítěze poslední řady Marka Lamboru Kdo z účastníků by si podle ní zasloužil větší pozornost?

Trojhlavá saň

Proč už týden po narození dětí pokaždé pracovala? Jak se Genzer choval při porodech a jaké příšerné diety podstupoval? Jak se jí podařilo zhubnout deset kilogramů za dva měsíce? Jak vzpomíná na Trojhlavou saň v rádiu a proč se s kolegyněmi dál intenzivně stýká?

Na všechny tyto otázky i mnoho dalších Linda Finková otevřeně odpovídá moderátorce Evě Decastelo (41) ve videu na začátku článku.

Předchozí díly

Všechny části pořadu zde

Výběr z předchozích dílů:

Extra Host z karantény

Související články

Další články

Nejnovější kauzy