Čupr, Kania, Beck nebo Šmuclerová. Na konferenci CzechCrunch Onlajn se bude řešit budoucnost Česka v nové době

Michal PtáčekMichal Ptáček

0Zobrazit komentáře

Koronavirová epidemie přímo či nepřímo zasáhla každého z nás a je na místě si pokládat otázky, do jakého světa vstoupíme, až skončí nebo se minimálně rozvolní současná tvrdá opatření. Před očima se nám mění vzdělávání, práce na dálku, média a obecně celý byznys a lze očekávat, že jednotlivé obory projdou výraznou evolucí, ne-li rovnou revolucí.

Jak velkou a jak vlastně ovlivní naše osobní i pracovní životy, byly otázky, kterou jsme si v posledních týdnech v CzechCrunchi pokládali několikrát. A protože si je nyní pokládá téměř každý z nás, rozhodli jsme se oslovit několik českých osobností a pozvat je na naši historicky první konferenci CzechCrunch Onlajn.

Třináct hostů z české byznysové a společenské scény bude věnovat tématům, jako je budoucnost vzdělávání, ještě výraznější nástup e-commerce, média a zábava v nové době nebo nutnosti proměny byznysu v době koronavirové, často ze dne na den. To vše bez obalu, marketingové omáčky a na základě aktuálních zkušeností, kterými si každý z našich hostů v posledních týdnech prošel.

Jaroslav Beck, Tomáš Čupr nebo Vojta Roček

A na koho se můžete těšit? Na CzechCrunch Onlajn se objeví podnikatel a zakladatel online supermarketu Rohlik.cz Tomáš Čupr, zakladatel internetové lékárny Pilulka.cz Martin Kasa, Dita Přikrylová ze vzdělávací iniciativy Czechitas nebo Ondřej Kania, který v Česku staví síť moderních vzdělávacích institucí.

Těšit se můžete i na Libuši Šmuclerovou, šéfku mediálního domu CNC, spolutvůrce českého VR hitu Beat Saber Jaroslava Becka, Václava Kadlece z nakladatelství Albatros, Richarda Valtra z hotelového startupu Mews nebo Jana Hummela z Fruitisima.

Závěr konference tématicky zakončí panelová diskuze na téma Česko proti COVID-19, do které jsme si pozvali zakladatele dárcovské platformy Donio Davida Procházku, autora iniciativy Energii lékařům a vědce Jana Lukačeviče a také jedny z hlavních představitelů neformální iniciativy COVID19CZ, startupisté Pavel Doležal a Vojta Roček.

Zdarma s plně dobrovolným příspěvkem na dobrou věc

Protože vnímáme, že je v současné době nesmírně důležité táhnout za jeden provaz, sehraje zmiňovaná dárcovská platforma Donio během akce ještě jednu důležitou roli. Ačkoliv vstupné na online konferenci je kompletně zdarma, budete mít vy, jakožto sledující, možnost po dobu vysílání přispět libovolnou finanční částkou na speciální sbírku. Celý její výtěžek následně podpoří tuzemskou iniciativu CovMask, vyrábějící ochranné masky pro zdravotníky v první linii. Přispět bude možné kartou nebo platbou na účet.

Začínáme příští úterý 28. dubna v 15 hodin.

Více informací a celý program najdete na webu CzechCrunch Onlajn.

CzechCrunch Onlajn podporují:

partneri

Za podporu děkujeme Prusa Research, CDN77 a SAS.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym