Modelka Alena Šeredová žijící v Itálii se v lednu na svém instagramu pochlubila italským i českým fanouškům s radostnou novinkou. „V červnu k nám přiletí čáp! Nebo to bude vrána? Kdo ví. Už teď je to ale naše láska a moc se všichni těšíme,“ sdělila tenkrát.

O měsíc později v jiném příspěvku se ale patrně prořekla a dost možná prozradila, že po dvou klucích, jež má s bývalým manželem, italským fotbalovým brankářem Gianluigim Buffonem (42), konečně čeká i holčičku. „Já se o tebe postarám, princezno,“ zněla vcelku zřejmá slova v době, kdy se shodou okolností Itálií začal bleskově šířit koronavirus.

Nyní má Alena přibližně měsíc před porodem a na jejím pěkně vypouklém těhotenském bříšku je to znát. Pondělní dubnové ráno zahájila fotkou z postele, na které má na sobě slušivé pyžamové kraťasy a odhalený těhotenský pupík. Na dojemnosti snímku však přidává hlavně Alessandrova ruka něžně položená na Alenčině bříšku. Je vidět, že dědic automobilky Fiat, který okusí roli otce poprvé v životě, už je na potomka a dalšího potenciálního dědice natěšený.

VIDEO: Skoro rozvedená Šeredová: Už se může zase vdát! A velká změna o Vánocích!
Video
Video se připravuje ...

Skoro rozvedená Šeredová: Už se může zase vdát! A velká změna o Vánocích! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
62 fotografií