Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Přáli mi postižené dítě, říká o těhotenství Vendula Pizingerová (48)

Přáli mi postižené dítě, říká o těhotenství Vendula Pizingerová (48)
Zdroj: Profimedia
+ Dalších 14 fotografií
odporné vzkazy
Vendula Pizingerová (48) se stane na prahu padesátky opět maminkou. Když šťastnou novinu v pátek oznámila, strhla se lavina gratulací. Jenomže se našli i tací, kteří na Vendulu a jejího muže Josefa Pizingera (32) začali útočit. Někteří jim dokonce přáli, aby se jim narodilo postižené dítě!

Vendula Pizingerová v pátek oznámila, že se stane maminkou. Čtrnáctiletý syn Kuba, kterého má se zesnulým skladatelem Karlem Svobodou (†68), se tak dočká sourozence. Hodně lidí Vendula a jejímu muži Josefovi gratulují, jiní se však neostýchali klesnout ve svých vzkazech až na samotné dno.

“Moji kamarádi a lidi, kteří nás mají rádi, nám to přejou. Musím říct, že tam bylo 99,9 procent nádherných přání, že to lidi potěšilo. Samozřejmě, že tam byli kverulanti, ale těm já bych nevěnovala žádnou pozornost. Protože když ti přejou něco zlýho, nebo tě proklínají, tak si myslím, že spíš ten problém je u nich. Dokonce někdo napsal, že by mi přáli postižené dítě,” prozradila Pizingerová v pořadu Showtime na CNN Prima News.

Skoro nepřibrala

Vendula zatím přibrala pouhé dva kilogramy, protože často zvracela. "Nebylo mi úplně dobře," přiznala šéfka fondu Kapka naděje. Je zvědavá, jak se Josef zhostí otcovské role. S Kubou si ale prý rozumí výborně. "Dělají si ze mě pořád srandu. Takže pevně věřím, že se nám narodí něco jinýho než kluk,” smála se Pizingerová.

Holčičku by si přála i její tchyně, tak uvidíme, jestli se jim to vyplní!

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy