Většina módy se k nám dováží z Číny, Bangladéše nebo též z Indie. Jenomže to rozhodně není případ mikin Utopy. Tato unikátní a nepřehlédnutelná dámská móda, která dnes nabízí mikiny, leginy a komplety pro sport a volný čas, vzniká pod rukama českých designérů, šijí ji české švadleny, a i materiál pochází jen kousek od nás, od našich slovenských sousedů.

Mikiny Utopy nejen pro sport

Svými perfektními funkčními vlastnostmi jsou mikiny Utopy sice primárně pro sport určeny, ale rozhodně je můžete nosit i ve volném čase. Na výlety, se psem, na kolo, na kolečkové brusle, i večer, když si vyrazíte s přáteli posedět někam na zahrádku.

Dámské mikiny Utopy mají zajímavé vychytávky. Jsou třeba prosty jakýchkoliv nášivek a štítků. Takže se vám nestane, že by vás při sportu či celodenním nošení odřely. Líbí se vám mikiny s kapucí, ale kapuci na nich i tak příliš nepoužíváte? U Utopy můžete. Kapuce je totiž podšitá síťkou. Ta zabraňuje tomu, aby nám pokazila účes.

Krásky nejen na jednu sezónu

Už jste měly hezké oblečené s různými potisky, ale zklamalo vás, jak rychle se potisk sepral, nebo jinak poškodil? 3D mikiny Utopy jsou opět jiné. Potisk je dělaný speciální technologií, jež se nesepere a vydrží mnoho let. Takže i když nejde o levnou čínskou mikinu, vyjde vás vlastně Utopy mikina levněji, protože vám vydrží mnohem déle. Přesně to je cílem značky – vytvářet líbivou slow fashion, která prospívá trvale udržitelnému rozvoji a navrací výrobu textilu opět domů, do České republiky.