Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Jméno miminka Bagárové vyzrazeno? Sama zpěvačka dala fanouškům jasné indicie

Monika Bagárová
Zdroj: archiv M. Bagárové
+ Dalších 8 fotografií
tajnosti
Zpěvačka Monika Bagárová porodí co nevidět svou holčičku. Monika s partnerem Makhmudem Muradovem už dávno prozradili pohlaví miminka a budoucí maminka práskla i to, kolik zatím v těhotenství přibrala. Jediné, co dvojice stále tají, je jméno holčičky. Ze snímků pokojíčku, které Monika sdílela na svém Instagramu, lze ale jméno miminka vyčíst.

Monika v euforii z nové výbavičky a dekoračních prvků do pokojíčku pro jejich princeznu, zřejmě omylem prozradila to, jak se bude dcerka jmenovat. Na křesle je velké látkové písmenko R, což značí jediné - jméno pro jejich holčičku bude pravděpodobně začínat na R.

Jméno vyzrazeno?

Všímaví pozorovatelé si všimnou ale také zbývajících dvou písmenek, které visí na zdi. Jelikož je tam U a T, lze se domnívat, že dcera Moniky a Makhmuda se bude jmenovat Rut. Tato podoba s krátkým U vypadá velmi pěkně a zajímavě a navíc se hodí i k tatínkově příjmení.

Problémy s pohybem

Porotkyně aktuální řady SuperStar už to má za pár a redakci eXtra přiznala, že ji velké bříško už docela zmáhá. „Stále jsem schopná udělat řadu věcí, nechci se dostat do fáze, kdy budu jen ležet, hekat a někdo mě bude obskakovat. Teď mi ale hodně s domácností pomohla mamka. Už se nemůžu tolik namáhat, tělo by mi to ani nedovolilo, hodně rychle se unavím a zadýchám,“ prozradila zpěvačka.

Není se ani čemu divit, Monika přibrala 15 kilogramů, což je čtvrtina její normální váhy.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy