Další změny v kalendáři motokrosového MS, Loket s otazníkem

Jelikož si krize s koronavirem vyžádala řadu opatření ve všech zemích světa, bylo nutné přistoupit k několika změnám v kalendáři FIM Motocross World Championship. Ta zatím poslední několik termínů velkých cen přesouvá na srpen, pár jich ruší a další zůstávají s otazníkem.

Začátkem července měl termín závod MXGP v Rusku, nicméně ten byl nyní přesunut na začátek srpna a přesně tam by také měli restartovat letošní sezonu. Stejně tak Velká cena Lotyšska se z poloviny července přesouvá na srpen a v Kegumsu se pojede týden po závodech v Rusku.

Závody v Belgii budou nyní až koncem října a na přesný termín podniku MXGP teď čekají v Německu, České republice a v italské Imole. Termíny mají být potvrzeny v nejbližší době.

Zrušit se musela červencová Velká cena Itálie v Maggioře a zrušená je také MXGP Francie, která se měla jet koncem června v St. Jean d’Angely. Pro fanoušky z Francie ale není pro letošek konec, protože pokud vše dopadne dobře, uspořádají koncem září na populárním okruhu Ernée FIM Motokros národů 2020.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Autor článku obdržel prémii 2 Kč od 1 uživatele.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
Rosička přispěla 2 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist