Motokrosaři trénovali v Benátkách

Ve středu (13.5.2020) jsem měl tu možnost zúčastnit se tréninku na motokrosové trati v Benátkách nad Jizerou. Martin Joza, pravidelný účastník MČR v motokrosu v kategorii veterán, mi nabídl provětrat foťák na trati kousek za Prahou a tak jsem neváhal.

Po příjezdu do areálu jsem zjistil, že trénování bude mít dá se říct světovou úroveň. Dva stroje v barvách českého týmu JD Gunnex Racing Team, jenž se účastní MXGP, byly připraveny pro Jakuba Terešáka #124 a Richarda Šikyňu #102. Dalším z jezdců byl Petr Bartoš, Michal Bárta, Libor Pletka a již zmíněný zástupce veteránské kategorie Martin Joza. Na trati nakonec byly všechny kategorie co se u nás jezdí a to i díky účasti Anety Čepelákové #26.

Petr Bartoš má tuším už od loňského roku možnost závodit ve veteránské kategorii, kde už nějaký závod také odjel. Jeho motokrosová kondice ho však v nejprestižnější třídě MX1 řadí bezpečně do první desítky každé jízdy a tak by bylo škoda jen vítězit ve veteránech. Výbornou kondici potvrzoval během samotného tréninku, když v jedné z tréninkových jízd držel za sebou borce jezdící svět. Teď už nezbývá než netrpělivě očekávat rozjezd sezony a aby už bylo vše v pořádku nejen ve světě závodů.

Autoři článku obdrželi prémie 6 Kč od 3 uživatelů.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
JardaKTM přispěl 2 Kč
klukzpardubic přispěl 2 Kč
Rosička přispěla 2 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist