„Máme to doma zpečetěné!“ napsala na instagram Lela Ceterová, někdejší playmate a partnerka bijce z oktagonu Karlose Vémoly, a sdílela fotku, na níž hrdě – a společně se svým partnerem – ukazuje prsteníček. Jejich prsty ovšem nezdobí ani zásnubní, ani snubní prstýnky, jak by mohli mnozí očekávat, ale tetování, jímž oficiálně a všem na očích potvrdili svůj vztah a vzájemnou lásku, co k sobě cítí.

Zatímco známý MMA bojovník, jenž v oktagonu vystupuje pod pseudonymem Terminátor, zvolil jako své tetování lva s korunou, Lela se pyšní lvicí. Zároveň si pod klíční kost nechala napsat jméno své dcerky Lilinky (5 měsíců).

„Tak tohle tetování má smysl, už není potřeba prstýnek!“ myslí si dojatí Lelini příznivci. „Tetování musí mít smysl,“ souhlasí s nimi i plavovlasá Lela, která je mimochodem držitelkou magisterského titulu v oboru sociální práce.

Karlos je totiž známý svým bojovným heslem „lvi žerou první“. Jakožto velký milovník zvířat tyhle „královské“ šelmy nejenom z dálky obdivuje, ale také aktivně podporuje, vozí jim do zoo a do cirkusů maso (za což se nedávno dočkal docela ostré kritiky svých příznivců). Není tedy divu, že si ozdobil tělo právě takovouhle malůvkou... A že žena jeho života následovala jeho příkladu!

VIDEO: Terminátor v karanténě nelení. Trénuje třikrát denně a shání obří ledovač

Video
Video se připravuje ...

Terminátor v karanténě nelení. Trénuje třikrát denně a shání obří ledovač iSport.tv

Fotogalerie
117 fotografií