Pravdu o tom, jak vybírala jména pro miminko, prozradila krásná modelka v italském pořadu Vieni da me. V rozhovoru, kdy se připojila z domova, vysvětlovala, že to byl dlouhý proces.

„Měla jsem takový seznam, vlastně vytvořený asi před dvaceti lety a pomalu, jak jsem tak v životě potkávala málo sympatické lidi, jsem ho postupně proškrtávala,“ pobavila diváky Alena a dodala: „Pár jmen mi zbylo a mezi nimi je i jedno, které se líbí mému partnerovi.“

Nakonec tak s Alessandrem Nasim (46) zvolili hned dvě jména - Vivienne Charlotte. Pravděpodobně tak Šeredová v životě s žádnou Vivienne problémy neměla. Je ale jasné, že třeba na jméno Ilaria asi vůbec nepomýšlela - jelikož tak se jmenuje žena, která jí odvedla prvního manžela a otce dvou starších synů Gigi Buffona (42). 

Po takovém přiznání ale moderátorku samozřejmě zajímalo, jaká jména se ocitla na Alenině tzv. černé listině, tedy zda tam neskončila ona sama kvůli jménu Caterina. „Musím být upřímná, Caterina na seznamu není, ale nejsi ani mezi těmi č...“ naznačila pak brunetka italskou nadávku a schválně ji nedořekla. Místo toho pak obě dámy použily výraz „čarodějnice“, na něž Alena v životě narazila.

„Víš, jak to je, když člověk přemýšlí nad jménem pro děťátko, vytane mu na mysli nějaký člověk, a když není zrovna sympatický, tak to jméno je tak trochu off-limit,“ dodala již smířlivěji brunetka. Ta je nyní hlavně šťastná, že je její dcerka zdravá. 

VIDEO: Synové Aleny Šeredové a čeština? Babička s dědou musejí mít tlumočníka!

Video
Video se připravuje ...

Synové Aleny Šeredové a čeština? Babička s dědou musejí mít tlumočníka! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
42 fotografií