Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Zabiják už do rodiny Finkové a Genzera nepatří: Jejich krásná dcera Viki si našla jiného

Christoph Steinert na uložený trest kašle.
Zdroj: facebook
+ Dalších 8 fotografií
ZMĚNA
Zpěvačka Linda Finková (52) a Richard Genzer (53) museli v posledních letech snášet kritiku, že jejich dcera Viktorie Genzerová (19) randí se studentem Christophem Steinertem (22), který před čtyřmi lety neúmyslně zabil na skútru osmnáctiletou dívku. Teď už je ale poměrně jisté, že tenhle kontroverzní mladík se zetěm dvojice známých umělců nestane.

Co se stalo

Před čtyřmi lety došlo na Orlické přehradě k tragédii, když dnes dvaadvacetiletý Christoph Steinert najel na vlnu po parníku, jeho skútr se ale vymrštil na pramici, v které seděla osmnáctiletá Simona.

Zranění, které jí srážka způsobila, byla bohužel neslučitelná se životem. Viník za neúmyslné zabití vyfasoval podmínku (tři roky s odkladem na pět let) a osmiletý zákaz řízení motorových plavidel. Rodině také musí zaplatit odškodné ve výši 1,4 milionu korun.

Čtěte také: Linda Finková o mladíkovi, který zabil dívku (†18) na skútru

Pomoc

Před časem se nad láskou své dcery Viktorie slitovala Linda Finková (52), kterou mrzelo, že jako student nemá šanci dluh vůči pozůstalým jakkoli splatit, a koupila myčku, kterou pro ni Steinert provozuje. Tak mu chce pomoci s umořením dluhu.

Čtěte také: Kluk (21), který na skútru zabil Simonu (†18): Opravdu se vyhýbá placení?

Rozchod

Citové pouto mezi její dcerou a Steinertem už je ale minulostí. „Viki a Christoph se už před několika měsíci rozešli. Nebylo v tom žádné drama, prostě už šli každý jinou cestou. Ale komunikují spolu. Co vím, tak Viki si našla nového partnera,“ řekl nám důvěryhodný kamarád Genzerové.

Rozchod nám nepřímo potvrdila i Linda Finková. „Rozhodně nebudu mluvit za svou dospělou dceru. Řeknu vám jen jedno jediné: S Christophem jsem vždycky měla výborné vztahy a ty zůstanou výborné i dál,“ reagovala na dotazy redakce eXtra.cz.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy