Hlavní obsah

Policie vyšetřuje smrt 23leté ženy a tříleté holčičky v domě v Praze

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

V domě v pražském Šeberově zemřeli v noci na sobotu dva lidé, 23letá žena a tříletá holčička. Případem se již zabývají kriminalisté. Podle informací z místa by za tragédií mohl stát únik oxidu uhelnatého.

BEZ KOMENTÁŘE: V domě v pražském Šeberově zemřeli dva lidéVideo: Novinky

 
Článek

Hasiči, policisté a záchranáři vyjížděli před půlnocí do ulice K Hrnčířům v pražském Šeberově. Po příjezdu na místo zjistili, že se dva lidé, včetně dítěte, nacházejí v bezvědomí. I přes veškerou snahu a dlouhou resuscitaci se však život dítěte ani mladé ženy nepodařilo zachránit.

"Mohu potvrdit, že vyšetřujeme úmrtí dvou lidí, včetně jednoho dítěte. Na místo byli povoláni krajští kriminalisté," sdělil na místě policejní mluvčí Jan Rybanský.

Záchranáři později na Twitteru uvedli, že šlo o 23letou ženu a tříletou dívku.

Hasiči vyslali do Šeberova mimo jiné chemiky či krizové interventy, kteří se postarali o pozůstalé. Jedna žena skončila kvůli silnému rozrušení v péči záchranářů. Kvůli nutné evakuaci domu vyslali hasiči na místo rovněž evakuační autobus.

Na Opavsku se žena a dvě dívky přiotrávily oxidem uhelnatým

Krimi

Podle prvotních informací z místa mělo v domě dojít k úniku oxidu uhelnatého. Zda byl tento bezbarvý plyn bez zápachu příčinou smrti dvou lidí, bude muset potvrdit nařízená pitva. Celým případem se teď zabývají kriminalisté.

Ulice K Hrnčířům byla po dobu zásahu záchranných složek obousměrně uzavřena.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám