Půvabná herečka Zdena Studenková žije se svým o 18 let mladším partnerem, dirigentem Braňo Kostkou (48), již neskutečných 26 let. Nejenom že se chovají jako dvě čerstvě zamilované hrdličky na všech společenských akcích, kterých se bok po boku zúčastňují, a vzájemně o sobě hovoří jenom v samých superlativech, ale klape jim to i v jejich společně sdílené domácnosti. To alespoň bylo jasně vidět v nedávné reportáži slovenské televizní stanice TA3, která v době pandemie viru covid-19 natáčela přímo v jejich bytě.

I je totiž koronavirová situace "uvěznila" v jejich bytě, kde museli v rámci možností fungovat. „Pro nás to problém není. Vše jen vidíte tak trochu ve zmenšeném tvaru. Doma mám takové ministudio, kde aranžuji své nové skladby,“ popisoval Kostka, který se svou skupinou Fragile plánuje nové písničky, nadšeně a zároveň přiznal, že se pouze hudbě rozhodně nevěnuje. A to i vzdor faktu, že se už teď nemůže dočkat koncertů!

Zdena, kterou si čeští diváci zamilovali coby zpěvačku Gábinu v komedii století S tebou mě baví svět, anebo jako hříšnou Renátu z Anděla s ďáblem v těle, mu totiž vyvařuje jenom samé laskominy, například domácí housky. Nabraná kila se pak pracně shazují v domácím fitku. „Musím na kole vyjezdit všechno, co mi Zdenka navaří. A když už nevíte, co se sebou, tak si jděte zaběhat,“ radil Braňo divákům své osvědčené fígle. Na rotopedu byla v několikaminutové reportáži vidět i sama Studenková ve sportovním oblečení.

Kromě toho se příznivcům téhle dvojice naskytl pohled také na malou pracovnu, kde Kostka sedává u výkonného počítače a tvoří jeden song za druhým, kuchyni v jemných světlých barvách v kombinaci s tmavě hnědou, v níž se realizuje především slavná herečka, která svým mladistvým vzhledem zcela popírá zákony přírody, či obývací pokoj. Ruku na srdce, v takovém hezkém hnízdečku plném lásky se musí koronavirová karanténa přežít daleko snáze!

VIDEO: Zdena Studenková: Žárlím tak, až mě to fyzicky bolí!

Video
Video se připravuje ...

Zdena Studenková: Žárlím tak, až mě to fyzicky bolí! David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
61 fotografií