Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Nejmladší dcera Sylvestera Stallone slaví 18: Ze Scarlet vyrostla blonďatá kočka

Nejmladší dcera Sylvestera Stallone slaví 18: Ze Scarlet vyrostla blonďatá kočka
Zdroj: archiv Stallone
+ Dalších 14 fotografií
Velká galerie
Nejmladší dcera Sylvestera Stallone (73) dovršila věk 18 let. Scarlet už není žádná malá dívka, vyrostla z ní přenádherná žena. Sylvester musí být hrdým tatínkem, protože takováhle krása se nevidí každý den. Jistě musí nápadníky od dveří odhazovat lopatou.

Sylvester Stallone je celosvětově známý herec a všichni si ho pamatují jako legendárního Rockyho. Krom toho, že si ve filmové sféře vybudoval skvělé jméno, podařilo se mu založil i rozkošnou rodinku. S manželkou Jennifer Flavin (51) vychovává tři půvabné dcerky Sophii (23), Sistine (21) a Scarlet (18). Sylvester měl i syna, který bohužel tragicky zemřel. Ve věku 36 let Sage Stallone podlehl zákeřné nemoci .

Krásná Scarlet

Hvězdný herec se dnes na sociální síti pochlubil, že jeho nejmladší dcerka Scarlet oslavila narozeniny. Teď má Sylvester doma čerstvou osmnáctku a rozhodně se má čím chlubit. Ještě před nedávnem to bylo malé pískle, nyní je ze Scarlet už dospělá žena.

Krásu podělila po mamince, po tatínkovi má zase silné charisma. Scarlet překypuje půvabem a obličej má jako malovaný obrázek. Je opravdu nádherná a zcela okouzlující. Zřejmě na sobě i tvrdě maká, protože má dokonalou postavu, kterou by jí leckterá mohla závidět.

Sylvesterova nejmladší dcera musí mít určitě kopu nápadníků, kteří na ni musí stát frontu. Ostatně o tom, jak moc je Scarlet krásná, se můžete sami přesvědčit ve fotogalerii.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy