Hlavní obsah

Liga děkuje a hledá příběhy hrdinů

Fotbalová liga děkuje všem záchranářům, lékařům, zdravotním sestřičkám a dalším obětavým pracovníkům v první linii, kteří se zasloužili o zvládnutí složité epidemiologické situace. Díky jejich obětavému nasazení se mohly v tomto týdnu naplno znovu rozběhnout obě nejvyšší soutěže - jako jedny z prvních v Evropě. Proto přišla Ligová fotbalová asociace s kampaní Hrajeme! I díky vám.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Nástup rivalů před březnovým derby Slavia - Sparta v Edenu.

Článek

Všem záchranářům a zdravotnímu personálu patří velký dík. Během boje proti koronaviru se odehrála celá řada příběhů, které mají své konkrétní hrdiny v řadách zdravotníků. V následujících týdnech se mohou fanoušci podělit se svými zkušenostmi a LFA bude tyto příběhy zpracovávat a nejzajímavější zveřejňovat na stránce hrajemeidikyvam.cz.

„Chceme vyzvat fanoušky, aby nám posílali skutečné příběhy, jejichž prostřednictvím by chtěli poděkovat konkrétním zdravotníkům alespoň na dálku online," avizuje Daniel Hajný, marketingový a obchodní ředitel LFA.

Nejlepší příběhy z online světa pakl budou přeneseny do skutečných poděkování, jakmile situace umožní, před zápasy na ligových stadionech.

Kampaně se účastní všechny profesionální kluby. Podpořili ji také herci Marek Taclík, Ladislav Hampl nebo uznávaný kardiochirurg Jan Pirk.

Reklama

Související témata: