Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Parádní podívaná! Hokejový brankář Mrázek sledoval sexy přítelkyni v akci

Autor: tad

Je to univerzál! Hokejový brankář Petr Mrázek (28) vyrazil na plážový volejbal, aby fandil své krásné přítelkyni Sáře Olivové (27). Hvězda Caroliny si rovnou vyzkoušela nezvyklou roli.

Obvykle to bývá naopak. Petr se mrská v hokejové brance, Sára drží palce na tribuně. Koronavirem zastavená NHL dala atraktivnímu páru možnost si role otočit, a tak český reprezentant s obdivem sledoval, jak to jeho milé jde pod sítí.

„Když se jdu podívat na turnaj, vždycky si to užiju. Jsem u toho trošku nervózní, takže jsem rád, když se holkám daří,“ chválil Mrázek svoji milou. „Je super vědět, že ho tam mám,“ těšilo Olivovou.

Beachvolejbalistka Sára Olivová je přítelkyní Petra Mrázka
Beachvolejbalistka Sára Olivová je přítelkyní Petra Mrázka

Sáře to s novou parťačkou Martinou Williamsovou šlo pěkně od ruky, v prvním turnaji po dlouhé pauze se hned dostaly do semifinále (skončilo po uzávěrce). „Je úžasné, že zase můžeme hrát, všem nám to hodně chybělo,“ radovala se Sára.

A když Petr viděl, jak to dlouhonohé blondýnce na kurtu jde, nevydržel stát s rukama v kapse. Přítelkyni povzbuzoval ze všech sil, a když se k němu zatoulal balon, rychle ho poslal zpátky do hry. Tahle láska v písku zkrátka kvete!