Bílá košile: Klasika pro různé příležitosti, každou postavu i každý věk
Ilustrační foto: pinterest.com

Bílá košile: Klasika pro různé příležitosti, každou postavu i každý věk

2. 6. 2020

Často se s ní spojuje slovo basic. Tedy základ. Tak se v módní branži označují kusy oděvu, které by měly být v každém šatníku. Jenže některým ženám připadá taková bílá košile příliš nudná, obyčejná, a tak se jí vyhýbají.

Jiné ženy na ni naopak nedají dopustit a mnohé jich mají dokonce několik. A dělají dobře. Klasická bílá košile je totiž kus oděvu, který se takzvaně vynosí. S černými elegantními kalhotami se v ní dá vyrazit do společnosti, v kombinaci s džínami do práce, na vycházku, kamkoli.Když j e z kvalitního materiálu a má střih, který její majitelce sluší, zpravidla se dá nosit řadu let. Nikdy nevyjde z módy, jedná o takzvanou klasiku.

Ale pozor, není bílá košile jako bílá košile. Vyrábějí se v mnoha variantách, takže si každá žena může najít tu, která právě jí sluší. Některé jsou delší, jiné kratší. Některé vypadají lépe zasunuté do kalhot, jiné naopak vlající volně přes ně.

Některé košile mají rovný, pánský střih, jiné jsou rafinovaně střižené tak, že opticky tu něco uberou, tu něco přidají. Jistě, mnohé ženy namítnou, že jde o kus oděvu nepraktický, protože bílá se špiní a po jednom dni nošení musí košile do koše s prádlem. To je pravda, ale faktem je, že ženy, které se tímto od přátelství s ní nenechaly odradit, zpravidla patří mezi ty, o kterých pak okolí říká: Ta je vždy dobře oblečená. Ale co je hlavní: Majitelky bílých košil zpravidla neříkají, že nemají co na sebe, protože se jim nabízí nepřeberné množství kombinací.

Tady je inspirace a důkaz, že bílá košile sluší ženám různých postav a různého věku.

móda
Hodnocení:
(5.1 b. / 11 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%