Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Hájská z My všichni školou povinní: Monika Foris Kvasničková prošla peklem, dnes vypadá skvěle

Hájská z My všichni školou povinní: Monika Foris Kvasničková prošla peklem, dnes vypadá skvěle
Zdroj:
+ Dalších 6 fotografií
silná žena
Dětská hvězda z českého seriálu My všichni školou povinní Monika Foris Kvasničková (50) ukázala syna Teodora. Dorazila s ním na zahradní party do Žlutých lázní v Praze. Kvasničková má za sebou krušnou minulost, ale i přes to dnes vypadá skvěle a vypadá to, že je šťastná. Čím vším si představitelka Alenky Hájské prošla?

V dětství obsadila několik rolí a vypadalo to s ní opravdu nadějně. V dospívání však začala holdovat alkoholu a život brala jako jeden velký večírek. V sedmnácti odešla z domova a dala se dohromady s Jiřím Krampolem, kterému v té době bylo 50 let. Představitelka Aleny Hájské měla i o dost staršího prvního manžela. S tím projela celou Indii a spolu mají syna Simona.

Utápění v depresích a alkoholu

Manžel Kvasničkové byl však obviněn z držení a pašování drog a odseděl si 10 let. Monika se tak musela vrátit domů se slzami a půlročním dítětem. Ve stejné době jí umřel otec a přišly na scénu velké deprese a propad k drogám a alkoholu.

"Když člověk pije z radosti, užívá si to, tak to nějak jde a člověk nevnímá tu zákeřnost, ale když se vám potom stane nějaká těžká situace, tak se to najednou přehoupne. A mně se to přehouplo do depresí a tam už jsem nevěděla, jak z toho ven," vysvětlila herečka ve 13. komnatě na České televizi. Dodala, že propadala stále hlouběji i kvůli slovům přátel: "Té je škoda."

Práce ji udržela nad vodou

Pro svého synka Simona nefungovala tak, jak by měla. Radost jí zmizela ze života a pak si řekla dost. Začala s léčbou a znovu rozkvetla. I přes finanční obtíže, které přišly a splácela je obrazy, vydržela. Po návratu do divadla ji práce udržovala nad vodou. Dnes je to silná žena a má dalšího syna - Teodora.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy