Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Hádka řidičů z Lounska skončila střelbou: Muži ruply nervy a vytáhl zbraň

Hádka řidičů z Lounska skončila střelbou: Muži ruply nervy a vytáhl zbraň
Zdroj: Policie ČR
Krimi
Opravdu děsivý konec měla hádka dvou řidičů na parkovišti na Lounsku. Jednomu z nich ruply nervy a na druhého, který zrovna odjížděl, měl vypálit několik ran z pistole. Řidič naštěstí vyvázl bez zranění. Policie střelce dopadla a nyní je obviněn z vydírání se střelnou zbraní.

Včera po patnácté hodině se na parkovišti v Postoloprtech odehrál incident, který je jen těžko uvěřitelný. Dva muži se dostali do konfliktu. Nejprve se jednalo jen o slovní útoky, jenže když jednomu z nich ruply nervy, zašlo to mnohem dále než by druhý řidič čekal.

Střelba

Jeden z řidičů se rozhodl, že z místa hádky odjede. Při jeho odjezdu však zřejmě druhému muži došla trpělivost a vytáhl zbraň. Na odjíždějící auto několikrát vystřelil. Střely zasáhly zadní okno auto, které se následně roztříštilo.

Řidič, po kterém jiný muž střílel, incident ohlásil policii. Ta po muži začala ihned pátrat a posléze se ho podařilo dopadnout. "Policisté ustanovili osobu podezřelého a začali po něm cíleně pátrat. Když zjistil, že ho policisté hledají, dostavil se na policejní služebnu v Lounech. Tam byl zadržen a umístěn do cely. U podezřelého byla zajištěna plynová zbraň na ocelové broky. Vyšetřovatel již 29letému muži z Lounska sdělil obvinění z trestných činů vydírání a výtržnictví," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská pro TN.cz.

Devětadvacetiletému muži z Lounska hrozí až osmiletý pobyt za mřížemi.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy