Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Rosalie je celá po mamince: Dcera Jitky Boho vás odzbrojí svojí roztomilostí

Rosalie je celá po mamince: Dcera Jitky Boho vás odzbrojí svojí roztomilostí
Zdroj: archiv Jitka Boho
+ Dalších 8 fotografií
Sluší jim to
Už je to nějaký ten pátek, co Jitka Boho (28) na svět přivítala dcerku, která dostala jméno Rosalie. Děvčata si spolu skvěle rozumí a tráví spolu hodně chvil. Někteří fanoušci až žasnou, jak moc si jsou holky podobné. Rozálka zdělila krásu i půvab po mamince.

Jitce Boho se v roce 2010 podařilo vyhrát soutěž krásy Česká Miss. Tehdy si odnesla korunku, čímž se dostala do širšího povědomí veřejnosti. Mimo jiné je Jitka také talentovanou zpěvačkou. Dnes už se Jitka modelingu nevěnuje, ovšem je dost možné, že brzy za sebe bude mít náhradnici.

Rozkošná Rozálka

Boho se v roce 2015 narodila dcera Rosalie, která je opravdu rozkošná. Jitka svojí dcerku miluje nadevše a s Rozálkou se snaží trávit co nejvíce kvalitního času. Chodí společně na procházky, stavějí stavebnice a mnoho dalších aktivit. Jitka si rodičovství zkrátka užívá na maximum.

Rozálka v listopadu oslaví sice teprve páté narozeniny, nicméně už teď je očividné, že až vyroste, bude z ní pořádná kočka. Rosalie je totiž celá po mamince a už nyní je Jitce neuvěřitelně podobná. Stejně jako maminka má hnědé vlasy a výrazné oči, které zaujmou každého.

No a kdo ví, třeba Rosalie již za pár let bude chodit mola jako maminka a všechny oslní svojí krásou a půvabem, jako se to podařilo právě Jitce.

Podívejte se do fotogalerie na nejrozkošnější fotky Rosalie Boho a maminkou Jitkou.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy