Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Nepochopený módní kousek opět v ulicích: Mareš se rozplýval nad svou Monikou v cyklistických šortkách

Leoš je na svou Moniku pyšný.
Zdroj: Archiv Leoš Mareše
+ Dalších 8 fotografií
hrdost
Cyklistické šortky v ulicích města se u některých žen těší stále velké oblibě. I když se tento trend začal objevovat na módních přehlídkách už před dvěma lety, kdejaká znalkyně módy po nich sáhne i dnes. Sportovní šortky ráda kombinuje s běžnou módou například česká atletka Nikol Bendová a díru do světa s nimi udělala už kdysi princezna Diana. Kouzlo v nich našla i manželka Leoše Mareše Monika. Ta zkombinovala nezkombinovatelné a slavný moderátor šel do kolen.

"Láásko teda, to snad není možný, že mám takovouhle ženskou," okomentoval Leoš (44) ve videu na Instagramu netradiční outfit své ženy. Monika si k elastickým šortkám na tělo vzala vysoké army boty, které by jí záviděli i Bažanti z kultovní francouzsko-italské komedie, a model doplnila džínovou "boyfriend" bundou na ramena. Leoš byl z manželky celý paf.

Monika na to má

Je fakt, že šortky na tělo si může dovolit málokterá žena a Monika Marešová (39) patří k těm, kterým navíc velmi sluší. Vyniknou v nich štíhlé nohy, kterými se manželka moderátora a porotce poslední řady SuperStar bezpochyby pyšní. Leoš se nikdy netajil tím, že se mu ženy á la vysoké dlouhonohé modelky líbí. Řada z nich mu také prošla životem. Nejvíce ho však už pátým rokem fascinují krásné nohy manželky Moniky a nezdráhá se to dát veřejně najevo.

Spousta celebrit podlehla

Sportovní kousek s luxusními módními prvky ráda kombinuje i česká sprinterka Nikol Bendová. Ta se jako mladá sportovkyně pyšní dokonalou postavou, a tak na ní šortky tohoto typu vypadají také skvěle. Elastickým nohavičkám přišla na chuť například i Kim Kardashian (39), díky které si je oblíbila velká spousta žen všech věkových kategorií i typů postav.

U většiny populace ale zůstává tento ikonický kousek, který proslavila už princezna Diana, nepochopený.

Bartošová brala úspěchy jako samozřejmost, svou slávu ale neustála, tvrdí její první manažer. Showbyznys ji semlel

Související články

Další články

Nejnovější kauzy