Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Hvězda Ulice a Ordinace porodila! Lenka Zahradnická má pro holčičku krásné jméno

Hvězda Ulice a Ordinace porodila! Lenka Zahradnická má pro holčičku krásné jméno
Zdroj: koláž eXtra.cz
+ Další 3 fotografie
porod
Dvojnásobnou maminkou se v pátek 5. června stala Lenka Zahradnická, když porodila zdravou holčičku. S přítelem Michalem se tak mohou těšit z druhé dcerky, které vymysleli překrásné jméno. Lenka o porodu informovala na sociálních sítích.

"Včera se stal zázrak. Ano, hodně pršelo a bouřilo, ale to hlavní, narodila se nám Jovanka," napsala si po porodu hvězda Ulice a Ordinace Lenka Zahradnická na Instagram. Radost projevila v dalších větách o tom, že je miminko naprosto geniální, má moc vlasů a "krásná je tak, až okenní tabulky praskají".

Speciální poděkování a statečný přítel

Lenka porodila v nemocnici v Příbrami a už teď je nadšená ze své druhé dcerky. Tu první s přítelem Michalem pojmenovali Jasmína, novorozená dcera tedy dostala jméno Jovanka. "Děkuji Oblastní nemocnici Příbram za přijetí, profesionalitu a ochotu," napsala Lenka na Instagram a zmínila hlavně dva doktory. "Je nádhera rodit v místě, kde každý miluje svou práci," dodala radostně.

Speciální poděkování patřilo vynálezci rajského plynu a pochválila i přítele Michala. "Je statečnej a dělá krásný vlasatý holky," napsala dvojnásobná maminka.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy