Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Bestiální pěstounka mučila Irinku (7) v miniaturní místnosti šest let: Dítě neumí chodit ani samo jíst

Bestiální pěstounka mučila Irinku (7) v miniaturní místnosti šest let: Dítě neumí chodit ani samo jíst
Zdroj: profimedia.cz
rusko
Krkavčí matka, tak by se dala pojmenovat Natália Zubačijevová (44) z Ruska. Navenek vzorná maminka šesti dětí však skrývala hrůzné tajemství. V miniaturní místnosti trýznila malou dívku.

Případ, ze kterého mrazí. Děsivý případ týrání malé Irinky odhalil až soused Natálie Zubačijevové. Podle informací webu www.mirror.co.uk ukrývala matka dítě v miniaturním kutlochu.

Zubačijevová si Irinu osvojila z dětského domova před šesti lety, v té době byl holčičce teprve jeden rok. Od té doby jako by se po miminku slehla zem.

Soused hrdina

Naštěstí pro dívku ji zahlédl soused Zubačijevové, Vladislav Skorodumov. Pohled na ni byl tristní. Irina byla připoutaná k dětské židličce. "Její nohy byly namodralé a byla velmi hubená. Byla hladová jako vlk. Nikde nebylo nic k pití a všude byla cítit moč," popsal zážitek z nalezení dívky Skorodumov. Okamžitě dívku vysvobodil a řekl jejímu pěstounskému otci Igorovi (45), že si ji nechá u sebe, dokud nepřijede policie. Než přijela policie a sanitka, tak ji umyl, uvařil jí kaši a dal jí vodu.

Neumí jíst ani mluvit

Dr. Elena Galaganová z Krajské dětské nemocnice v Brjansku uvedla: „Dítěti je v současné době 7 let a 7 měsíců, ale její fyzický vývoj odpovídá věku tří let.“ Její nohy jsou zdeformované omrzlinami a nedostatkem pohybu. „Neumí mluvit ani sama jíst, neudrží lžíci," řekla zdravotní sestřička Jelena Pobožajevová a dodala, že když dá dívce napít, drží se Irina lahve tak silně, jako kdyby se bála, že jí tu vodu někdo vezme.

Šlo o prachy

Manžel Natálije řekl, že se o dívku "starají" kvůli příspěvkům od úřadů. Zachráněná dívka je podvyživená a neovládá ani základní návyky, které dítě v sedmi letech umí. Vlastní děti manželů Zubačijevových se naopak od Iriny měly jako v bavlnce. Jsou dobře živé, chodí na kroužky a mají hezké oblečení.

Zubačijevová byla zadržena pro podezření z mučení a věznění dítěte a neplnění si rodičovských povinností.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy