Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Před dvěma lety měla vyhodit syna (†2) z okna a skočit za ním: Dnes čelí obvinění z vraždy

Ilustrační foto.
Zdroj: Profimedia.cz/archiv
tragédie
Žena z Českých Budějovic byla obviněna z vraždy státním zástupcem, který si myslí, že svého dvouletého synka vyhodila z okna s úmyslem ho zabít. Hned nato vyskočila za ním a pád ze čtvrtého patra přežila s vážnými zraněními, která napravovali v nemocnici. Nyní musí k soudu a budou zpracovány znalecké posudky. Čelí obvinění z vraždy.

Na začátku listopadu 2018 se na sídlišti Šumava v Českých Budějovicích odehrál naprostý horor pro sousedy i kolemjdoucí. Na zemi před panelovým domem našli ležet vážně zraněnou matku i dítě. Chlapeček bohužel zemřel hned na místě a v té době pětadvacetiletá matka bojovala o život v tamní nemocnici.

Spící otec a vyšetřování vraždy

Otec v té době pospával v obýváku. "Já jsem si po celém dni šel odpočinout do obýváku. Nechal jsem ji s malým, aby ho uspala. Usnula a já ji šel přikrýt. Pak na mě v půl šesté ráno bušili policajti," uvedl tehdy muž pro TV Nova. Kriminalisté po tragickém incidentu začali s vyšetřováním. Podle nich šlo o vraždu, kdy byla podezřelou matka.

Tento týden stanula matka dítěte před soudem a v pátek došlo na znalecké posudky. Státní zástupce si stojí za tím, že synka vyhodila matka z okna za účelem jej zabít. Ženě za takový čin hrozí až 18 let ve vězení. Rozhodnout by se mělo právě v pátek.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy