Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

MAGICKÝ DEN je opět TADY: Přivolá lásku i sexuální dobrodružství

MAGICKÝ DEN je opět TADY: Přivolá lásku i sexuální dobrodružství
Zdroj: Profimedia.cz
+ Další 2 fotografie
ASTRO
Dnes ve 21:12 hodin nastane úplněk ve Střelci a zároveň dojde k polostínovému zatmění Měsíce. Vše bude navíc zesilovat ohnivá, střelecká energie. Tento den bude hodně magický a dynamický. Úplněk ve Střelci podporuje užívání i sexuální hravost. Zároveň graduje agresivita a touha po cestování. Na co bychom si měli dát pozor a co bychom měli rozhodně udělat?

Magický pátek přivolá nezkrotnou lásku

Přestože je Střelec považován za pozitivní znamení, jeho energie je neklidná a upřímná. Proto se při tomto úplňku rozhodně nudit nebudete. Tento magický den přivolává lásku. Pokud se zamilujete, bude to tak intenzivní a ohnivé, že to možná nebudete schopni unést. Jde-li o sex, nebudete mít žádné zábrany. Nenuceně se oddáte všemu a stud půjde stranou. Vyhledáváte dobrodružství. Rozhodně se však neobejdete bez předehry. Spojení lásky a sexu bude nezkrotné a velmi emotivní.

Přestřelení bude mít svá rizika

Kvůli ohnivým emocím může gradovat agresivita a nedorozumění, objeví se i zesílená touha po pravdě. Nesnažte se proto překrucovat informace, mohlo by to mít negativní dopad. Když začne Střelec střílet šípy, mohl by vás smích brzy přejít. V tomto období potřebujete hodně pohybu a touha po cestování bude nepřekonatelná. Právě nyní přichází vhodná doba k naplánování prázdnin a dovolených. Uplatněte dostatečný rozlet k poznávání nových míst. A počítejte s tím, že projdete zkouškou nezávislosti a sebedůvěry.

Rozhodně využijte tento magický den pro svůj prospěch.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy