Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Tadeášovo tělo matka zasypala kamením! Pak šla na víno s tím, že problém je vyřešen

Tadeášovo tělo matka zasypala kamením! Pak šla na víno s tím, že problém je vyřešen
Zdroj: archiv matky, PČR
+ Další 3 fotografie
úmrtí Tadeáše
Kriminalisté dál intenzivně pracují na případu malého Tadeáška. Jeho matka Veronika nejdříve tvrdila, že dítě někdo unesl z parku. Jenže miminko podle informací webu eXtra.cz bylo hozeno do řeky v batohu s kamením. Ve vodě skončil i kočárek. Matka nechtěla, aby tělíčko jejího miminka kdokoliv našel. Po činu šla s kamarádkou na víno.

Policie se rozhodla potvrdit informace webu eXtra.cz. Tělíčko malého Tadeáše skutečně našli policisté v řece. "Mohu potvrdit, že dítě bylo nalezeno v řece zatížené kamením. Podle slov matky jí dítě z neznámých důvodů zemřelo. Kriminalistům následně označila místo, kde se tělíčka a kočárku zbavila," uvedla mluvčí mělnické policie Markéta Johnová. "V řece byl nalezen i kočárek," dodala Johnová pro web eXtra.cz.

O tom, že se matka tělíčka zbavila, se mezi jejími kamarádkami hovoří už dlouho. Po otřesném činu šla matka na víno s kamarádkou. Přemlouvala jí, že když koupí víno, že jí popíše, jak se vše stalo. "Do vody strčila i kočárek s tím, že problém je vyřešen," uvedla jedna z kamarádek.

Podle policie Tadeášek zřejmě zemřel na syndrom náhlého úmrtí. Předběžné výsledky pitvy nepodávají důkaz o tom, že by chlapečka někdo usmrtil. Matka pak údajně zazmatkovala a tělo hodila do vody.

Na Mělnicku se ale hovoří také o tom, že matka dítě nechala prochladnout a uplakat. Malý Tadeášek bez pomoci údajně křičel a plakal několik minut. O tom ale policie zatím důkazy nemá. Pokud se zjistí, že mu matka nepomohla, mohla by být obviněna z nedbalostního trestného činu. Kriminalisté případ dále vyšetřují. Žádné obvinění dosud nepadlo.

MÁTE K PŘÍPADU DALŠÍ INFORMACE? KONTAKTUJTE KRIMINALISTY. NEBO SE OZVĚTE NA REDAKCE@EXTRA.CZ.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy