Plavovlasá interpretka písniček Zůstaň se mnou, Taková je láska nebo Ty, zpěvačka Markéta Konvičková své těhotenství sice již před nějakým časem oficiálně oznámila, všechny ale udivilo, jak malé bříško na počátku pátého měsíce má! Přestože byla v té době už téměř v polovině druhého trimestru, její pupík působil, jako kdyby se jenom trochu více najedla. Jenže jak už to bývá, v jeden den nastávající maminka nemá bříško žádné… a druhý den vypadá jako Baby v populárním romantickém filmu Hříšný tanec, která na diskotéku „donesla meloun“.

A to je přesně případ Konvičkové. „Hmmm… Tak už asi jó, no,“ libovala si na sociálních sítích, kde konečně předvedla vypouklé bříško, v němž roste nový život. „To ti to trvalo!!! Už ani černá nepomůže,“ vtipkovala štíhlounká kráska, jíž se podařilo otěhotnět i přes závažné gynekologické onemocnění, kvůli němuž přišla o jeden vaječník. Nutno uznat, že jí to takhle ohromně sluší. Ač je v očekávání, udržuje si kondici bikram jógou. Že by i tento druh pohybu nesl svůj podíl na skutečnosti, že i pouhé čtyři měsíce před porodem vypadá tak trochu jako „opuchlá niť“?

Kromě toho se tato budoucí prvorodička pochlubila rozkošnou novinkou, kterou svému pokladu koupila do výbavičky. Roztomilé ponožtičky se slony a s nápisem „born in 2020“, což znamená, že bylo miminko „narozeno v roce 2020“. Barvu však tahle někdejší finalistka SuperStar zvolila neutrální, šedou. Pohlaví svého očekávaného miminka si totiž buď prozatím nechává jenom pro sebe a pro svého partnera Rendu, anebo ho dosud neví. Že by se dočkala holčičky, stejně jako její velká kamarádka Monika Bagárová (25), která porodila před pár týdny?

VIDEO: Zázračné těhotenství Markéty Konvičkové: Nádor ji připravil o vaječník! Vyšlo to napoprvé

Video
Video se připravuje ...

Zázračné těhotenství Markéty Konvičkové: Nádor ji připravil o vaječník! Vyšlo to napoprvé. Markéta Reinischová

Fotogalerie
51 fotografií