Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Jak zvládají první odloučení od svého drobečka? Patrik Hezucký vzal manželku do wellnessu

Patrik vyvezl manželku do SPA.
Zdroj: Archiv Patrika Hezuckého
+ Další 4 fotografie
odloučení
Moderátor Evropy 2 Patrik Hezucký (50) je už půl roku pyšným tatínkem. S vytouženým synkem Oliverem dostal jeho život nový rozměr a s manželkou Nikolou si rodičovství užívají naplno. Jednou za čas je ale potřeba vypnout a zregenerovat tělo i mysl. Očistnou kúru ve spa právě Patrik se svou Nikolou podstupují. Jak to poprvé bez svého chlapečka zvládají?

Patrik Hezucký patří k našim nejoblíbenějším moderátorům. Rodinného života si naplno začal užívat až po padesátce. S pokročilým věkem je také potřeba myslet na odpočinek, což bývá někdy s malým miminkem těžko realizovatelné.

Mamince se stýská

Teď ale Patrik a Nikol "odložili" svého drobečka Olivera na hlídání k babičce a snaží se užívat jen jeden druhého. Podle toho, co napsal Patrik ke snímku z wellnessu, se daří očista jen jemu. Zatímco se podle něho "tatínek čistí", "mamince je smutno po Olíčkovi".

Představa odpočinku bez dítěte se mnohdy s realitou nesetkává. Po půl roce každodenního kontaktu s miminkem se i ve chvíli, kdy mohou rodiče odpočívat, upínají v mysli právě na své dítko. A Nikola Hezucká není výjimkou. Jako správná maminka se zajímá o to, co její synáček právě dělá, jak dlouho spal a zda se mu po ní také nestýská.

Šťastná manželka

Hezučtí nedávno oslavili první výročí od svatby a zdá se, že jim to v manželství náramně klape. Nikola je za své dva chlapáky nesmírně šťastná, což také často zmiňuje na sociální síti. "Štěstí není to, CO v životě máme, ale KOHO v něm máme. Moji tři kluci. Oni jsou moje bohatství, moje štěstí, můj domov, můj celý svět," napsala nedávno pod snímek, kde kromě Patrika a Oliverka vegetí i jejich pes Bady.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy