Americká televizní osobnost a manželka rappera Kanye Westa (43) Kim Kardashianová svým vzhledem popírá snad všechny přírodní zákony. I po porodu dvou dětí (druhé dva potomky jí odnosila náhradní matka) se chlubí dokonalou postavou, k níž jí pomohlo pravidelné cvičení a více či méně přiznané plastické operace, které její tělo vymodelovaly do tvaru přesýpacích hodin.

Její vosí pas však aktuálně vyvolává spíše rozpaky, jelikož je v příliš ostrém kontrastu s širokými boky a silikonem vyztuženým pozadím. I když není tajemstvím, že si k němu známá celebritka vypomáhá korzety, v tomto případě se zdá, že zašla ještě o kousek dál a podlehla trendu mezi „lidskými Bárbínami“ - nechala si chirurgicky odstranit spodní žebra, aby dosáhla co nejdramatičtějšího efektu.

VIDEO: Kim Kardashianová a Kanye West se proletěli soukromým Jumbo Jetem. Stálo to skoro 5 milionů

Zatímco někteří fanoušci jsou u vytržení z jejích bezchybných křivek, jiným se tento téměř až „komiksový“ vzhled moc nezamlouvá. „Tohle vypadá bolestivě…“ dumají u několikavteřinového záznamu, na němž se Kim vykrucuje u zrcadla. „Kde máš orgány? A jak dýcháš?“ ptají se další.  „Tohle je šílené!“ reagovala dokonce i její mladší sestra Khloe (35), která na tom není o moc lépe - poslední dobou si totiž není pro všechny plastiky už vůbec podobná.

„Nikdy nekomentuji žádné příspěvky na sociálních sítích, natož ty vaše. Ale tohle musím. Tolik lidí vidí vaše příspěvky a pak si myslí, že je to realistický standard, který se musí dodržovat. Takovýhle je snad náš svět? Naše hodnota se měří podle velikosti pasu?“ vrtí nad ní hlavou další, zatímco někteří ji varují, že si velice nebezpečně zahrává se zdravím. Žebra, byť se mohou zdát Kim zbytečná a neestetická, jsou v těle docela důležitá…

VIDEO: Kim Kardashianová poprvé ukázala třetí dítě! Ve videu své sestry Kylie

Video
Video se připravuje ...

Kim Kardashianová poprvé ukázala třetí dítě! Ve videu své sestry Kylie. 

Fotogalerie
65 fotografií