14
Fotogalerie

Bang & Olufsen s TW sluchátky Beoplay E8 Sport míří na fanoušky fitness a sportovce

Letos Bang & Olufsen uvedlo třetí generaci True Wireless sluchátek Beoplay E8. Nyní přidává nový model určený přímo pro aktivní sportovce, což potvrzuje vylepšená odolnosti a certifikace IP57, což znamená, že sluchátka zvládnou déšť, pot, prach a špínu, ale také ponoření do vody (testuje se 1m hloubka na 30 minut). 

CGEjMBC8PTprfifEn56qyf-650-80.jpg.jpg

Přestože jde o designový velmi povedený produkt, jak je ostatně pro Bang & Olufsen obvyklé, tak odolný materiál a vroubky po stranách mají pomoci manipulaci, pokud máte špinavé a zpocené ruce. 

Výdrž na jedno nabití je 7 hodin, pouzdro přidá dalších 3,5 dobití, takže se dostanete celkem na 30 hodin. Dobíjí se buď přes USB-C, nebo bezdrátově. Pro připojení slouží Bluetooth 5.1, kodeky jsou podporovány AAC, aptX a SBC. O zvuk se starají 5,7mm dynamické měniče, posluchač si může v aplikaci upravit a přednastavit pět zvukových profilů, kterými si vyladí hudbu dle vkusu a nálady. Ovládání je dotekové. 

Nová True Wireless sluchátka Beoplay E8 Sport se budou prodávat v černé a modré variantě, oficiální cena pro EU je 350 Euro (zhruba 9 400 Kč).

Zdroj: Bang & Olufsen

Určitě si přečtěte

Články odjinud