28. června 2020 • 10:52

Fotbal se loučí s Čišovským. Mrazivě vzpomínal Limberský i Horváth

Autor: jon, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

AKTUALIZUJEME | Nedělní ráno je obzvlášť smutné. Po dlouhé nemoci odešel Marián Čišovský, někdejší výborný obránce Viktorie Plzeň. Fotbalové prostředí jeho smrt obrovsky zasáhla, na sociálních sítích přibývají reakce od klubů, hráčů, sportovních osobností i fanoušků. „Čišo, odpočívej v pokoji,“ napsal nejzkušenější hráč Viktorie David Limberský, který po boku Čišovského odehrál mnoho zápasů.



„Dnes odešel legendární obránce a fantastický člověk... Dohlídni tam na Rajtyho s Bizim... Naše obrana z roku 2011 byla neuvěřitelná a nemůžu uvěřit, že jsem tu zůstal úplně sám... Upřímnou soustrast rodině #28,“ vzkázal Limberský na Instagramu.

Z jeho slov mrazí, jde o ohromně smutný příběh. Viktoria při první účasti v Lize mistrů na podzim 2011 spoléhala nejvíc na čtveřici Rajtoral, Čišovský, Bystroň, Limberský, společně například nastoupili do zápasu proti slavné Barceloně.

V roce 2017 si Rajtoral a krátce po něm i Bystroň vzali život. Čišovský nastoupil za Viktorii naposledy v roce 2014, od té doby bojoval s nevyléčitelnou nemocí ALS, tedy amyotrofickou laterální sklerózou. O jeho úmrtí informovala plzeňský klub v neděli na Twitteru.

„Nemám jediné minus, které bych o něm mohl říct. Zdrtilo mě to,“ uvedl pro iSport.cz bývalý trenér Viktorie Dušan Uhrin mladší v reakci na úmrtí Mariána Čišovského (†40). Více čtěte zde<<<

Vstoupit do diskuse
1

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud