Hlavní obsah

Kapela The Tap Tap vystoupí ve čtvrtek na Strahově

Novinky, Robin Suchánek

V nedávno otevřeném Autokině Strahov vzniká nová Letní scéna Strahov, která během letošního léta nabídne sérii koncertů, divadelních představení a dalších zábavných programů. Jako první se zde už tento čtvrtek představí se svým programem kapela The Tap Tap.

Foto: archiv The Tap Tap

The Tap Tap vystoupí ve čtvrtek 2. 7. 2020 od 21:00 hodin na Strahově! Vstupenky zakoupíte v síti TicketLive.cz

Článek

Nejen české, ale i zahraniční veřejnosti známá kapela The Tap Tap, složena ze studentů a absolventů školy Jedličkova ústavu, se chystá na svůj první letošní koncert v Praze. Ačkoliv kapela měla několik pražských koncertů naplánovaných, kvůli koronakrizi se nemohl uskutečnit ani jeden.

The Tap Tap vystoupí se svými nejznámějšími hity ve čtvrtek 2. července od 21:00 hodin na Strahově, a to konkrétně na nové Letní scéně Strahov, která vzniká na parkovišti Velkého strahovského stadionu u ulice Zátopkova na Praze 6, kde je aktuálně v provozu také autokino. Nebudou chybět hity jako Řiditel autobusu, Moje volba a mnoho dalších.

„Jsme rádi, že už se koncerty po koronakrizi opět rozjíždějí. Nebylo to jednoduché období. Tenhle koncert je plánován narychlo, ale o to více se těšíme, že vás uvidíme,” říká kapelník a manažer Šimon Ornest.

Během 16 let existence si kapela The Tap Tap poctivě prošlápnula své místo v českém showbusinessu a mnohokrát úspěšně reprezentovala ČR i v zahraničí.

„Máme obrovskou radost, že s kapelou The Tap Tap můžeme otevřít novou letní scénu v srdci Prahy i živým koncertům. Věříme, že při unikátní scenérii, kterou Strahov nabízí, to bude pro každého diváka zážitek,” uvedl za provozovatele strahovského autokina Jakub Dostál.

Ačkoliv se postupně vládní omezení kvůli čínské chřipce uvolňují, přesto bude kapacita areálu omezena. Samozřejmě nebude chybět ani dostatek dezinfekce.

Vstupenky na tento unikátní koncert je možné zakoupit za 550 korun v předprodejní síti TicketLive.cz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám