Řezničina o krále střelců aneb Události 3. kola nadstavby FORTUNA:LIGY

30.06.2020, 10:02
Názory a komentáře
Vedle fotbalových výsledků a litých bojů na trávnících si budou fanoušci pamatovat uplynulý víkend zejména kvůli dvěma loučením. Konec kariéry Tomáše Sivoka z logických důvodů zůstal ve stínu úmrtí bývalého stopera Viktorie Plzeň Mariána Čišovského, který podlehl nemoci ALS.

Z veselejšího soudku stojí za to zmínit čerstvou jistotu záchrany pro dva žluto-modré celky Teplice a Zlín, naději na další účast v předkolech evropských pohárů zase živí po vítězství v Českých Budějovicích tým Mladé Boleslavi.

Jeden z nejzajímavějších soubojů v závěru ligy bude o titul krále střelců. Čelo tabulky momentálně se třinácti brankami okupuje slávistický Musa, jen o gól za ním jsou však sparťanští rivalové Kanga s Kozákem a teplický Řezníček, který se takhle vysoko vyšvihl díky hattricku.

Zápas kola


Teplice-Fastav Zlín

Při pohledu do statistik vyrovnané utkání, ukazatel skóre však tohoto názoru nebyl. Zlín se sice díky Poznarově trefě dostal do brzkého vedení, Řezníček ale dokázal bleskově odpovědět. Po pauze otočil Shejbal a dva hřebíčky do zlínské rakve zatloukl a hattrick završil Řezníček.



Gól kola


1. Ondřej Lingr (Karviná)

Pohledných gólů padlo ve třetím nadstavbovém kole minimum. Prvenství tak budiž útěchou karvinským hráčům po porážce v Olomouci. Jejich jediný gól díky kombinaci Lingra a Ba Louy však stál za to.



2. Jakub Pešek (Slovan Liberec)



3. Jakub Řezníček (Teplice)



Jedenáctka kola



Brankář - Martin Melichar (Příbram)

Zejména díky zákrokům mladého gólmana zůstává Příbram reálně ve hře o záchranu. Melichar v úvodu vychytal Řezníčka, další skvosty předvedl v závěru. Nejprve zneškodnil Součkovu skákavou ránu a poté koleny i Dedičův nebezpečný pokus z otočky.

Pravý obránce - Jevgenij Nazarov (Teplice)

Pravý bek sklářů od začátku působil dojmem, že chce podpořit i své spoluhráče v ofenzivě. Jeho pobídky však nebyli vyslyšeny a neujala se ani střela z dálky. Až po pauze si Rus mohl konečně připsat asistenci, a to díky prodloužení Moulisova centru.

Střední obránce - Jan Shejbal (Teplice)

Často kritizovaný stoper se tentokráte předvedl v dobrém světle a svůj zdařilý defenzivní výkon korunoval gólem. Jeden z jeho útočných výletů na rohový kop se totiž ujal a díky dobrému zavření zadní tyče vstřelil Shejbal vítězný gól svého týmu.

Levý obránce - Jaroslav Zelený (Mladá Boleslav)

Ze Slavie hostující obránce zužitkoval v sedmé minutě Janoškovu standardku a hlavou otevřel skóre utkání, čímž přiblížil Středočechy postupu. Ten se povedl i díky Klímově trefě na 0:2 a Zeleného jistému představení.

Pravý záložník - Ondřej Lingr (Karviná)

Z karvinských hráčů pravděpodobně nejaktivnější směrem dopředu, čehož využil i ke vstřelení jediného gólu svého týmu, čímž alespoň trochu korigoval porážku od Sigmy. Po pohledné kombinaci s Ba Louou Lingr z blízkosti zakončil přesně.

Střední záložník - Nicolae Stanciu (Slavia Praha)

Dvojicí gólových asistencí se rumunský středopolař osamostatnil v čele nejlepších ligových nahravačů. Na začátku zápasu našel za obranou skórujícího Musu, v závěru si všimnul ulice a šikovně vyslal do brejku dalšího střelce Masopusta.

Střední záložník - Dominik Janošek (Mladá Boleslav)

Díky dvěma asistencím se stal hlavním strůjcem vítězství Mladé Boleslavi a udržením nadějí na Evropu. Hned v úvodu nalil spoluhráčům krev do žil přihrávkou na Zeleného gólovou hlavičku, po přestávce jeho střelu tečoval Klíma a o postupujícím už bylo de facto rozhodnuto.

Levý záložník - Ondřej Mihálik (Viktoria Plzeň)

Od začátku předváděl famózní výkon. Dlouho nedokázal skórovat, když jeho hlavička a technický pokus minuly o pár centimetrů bránu a další rána z vápna zase ztroskotala na Nitovi. Nakonec se však dočkal, když využil Chorého přízemního centru z pravé strany.

Útočník - Jhon Mosquera (Bohemians Praha 1905)

Na hřiště přišel po hodině hry a od začátku hýřil aktivitou. Nejprve napálil míč do boční sítě, aby následně připravil neproměněnou tutovku Ugwuovi. Gólové však byly až akce, kdy si tito cizinci role vyměnili a Ugwu Mosquerovi v prvém případě pustil míč, ve druhém přihrával.

Útočník - Jakub Řezníček (Teplice)

Autor hattricku tu samozřejmě nemůže chybět. Po dvaceti minutách si navedl míč na pravačku a přízemní ranou srovnal. Čtvrt hodiny před koncem zužitkoval brejk, do kterého byl vyslán Moulisem a v závěru po obrání Simerského pečetil teplické vítězství.

Útočník - Petar Musa (Slavia Praha)

Jeho spoluhráč Stanciu vede pořadí nahravačů, chorvastký útočník je aktuálně nejlepším ligovým střelcem. A jeho náskok mohl být větší než jednogólový, kdyby vedle proměnění centru a druhé trefě po obrání Štěpánka proměnil v závěru pokutový kop.

Nemělo by vám uniknout


Pěkných gólů sice moc nebylo, pozoruhodných však spoustu. Začněme u karvinského Eduarda Santose, který si velmi nešikovně srazil míč do vlastní brány.


Chyba rozhodčích vedla k prvnímu gólu Slavie. Zřejmě v ofsajdu postavený Coufal jevil zájem o zapojení se do hry, na míč však nedosáhl a skóroval Musa. Rozhodčí i jeho asistent u videa ale dospěli k závěru, že vše bylo v pořádku.


Třetí inkasovaný gól Radovy družiny šel pro změnu na vrub stopera Štěpánka, který se nechal velmi lacině obrat Musou a ten tak podruhé v utkání překonal Hrubého.


Hned dva kuriózní góly vstřelil v nastavení zápasu se Slováckem Jhon Mosquera. U toho prvního nejevil zájem hrát jeho v ofsajdu postavený spoluhráč Ugwu, který jako by svým nezájmem strhnul i soupeřova obránce a Mosquera upaloval sám na gólmana.


O chvíli později šli na roh všichni hráči Slovácka včetně gólmana a Mosquera tak po sprintu přes celé hřiště uklízel míč do prázdné brány.

Zachyceno na sociálních sítích


Z Edenu zamířila na sever Čech omluva.


Něco na tom bude...


Pláč občas přijde i z levého břehu Vltavy.
Zobrazit příspěvek na Instagramu

STANCIU... Byl jsi pro nás legendou a stal jsi se zrádcem jako někteří tvý momentální spoluhráči ve špatném pražském S. Nasliboval jsi nám všechno možné, neodejdeš dokud nezískáš pohár a přišla první nabídka, kde jsi slyšel jak cinkají peníze tak jsi vzal nohy na ramena. Fanoušci tvého současného klubu, když jsi působil u nás tě nazývali rumunskou ště*kou, ale tobě to absolutně nevadí a děláš všechno pro to, aby jsi se jim zalíbil a zanevřel jsi na opravdové fanoušky, kteří tě milovali již od začátku tvého působení v Praze. Jedno se ti nechat musí... Po tvém příchodu se naše hra zvedla a byl jsi tím rozdílovým hráčem, kterého jsme potřebovali. To, že jsi přešel k největšímu našemu rivalovi ti nikdo z našich fanoušků neodpustí. Jsem rád, že jsme tě nevzali zpět po tvém nepovedeném angažmá v zahraničí aspoň jsme zjistili co jsi za člověka a že jsi jen na peníze. Při oslavách titulu jsi jen dokázal jak inteligentní jsi a skandoval jsi do mikrofonu "Smrt Spartě!". Tímto gestem jsi přidal další hřebík do rakve, tímhle neprofesionálním chováním se může chovat hráč maximálně v okresním přeboru a v lize v žádném případě. Doufám, že to LFA začne řešit a nenechá to jen tak vyšumět... . . . . Hashtagy slouží ke zviditelnění: #acsparta #acspartapraha #spartapraha #spartani #fanouscisparty #acs #football #fotbal # #cz #ultrassparta #stanciu #nicolaestanciu #sks #slaviapraha #zradce

Příspěvek sdílený Fanoušci Sparty (@spartanicz),



VAR v akci


U Nisy rozhodčí nejprve řešil, zda Mikula Buchtu atakoval nedovoleně, jak se ale můžete v čase 2:31 přesvědčit, přestupek nenašel. V nastavení už ale VAR na Mikulu tak milostiv nebyl a po jeho zásahu kopal Baník penaltu. Čas 2:54.


V čase 1:34 se můžete podívat, kterak sudí Hrubeš zkoumal souboj mezi Janoškem a Křížkem. Nic nepovoleného ale nezjistil.


Hodně hloupým způsobem se nechal vyloučit Jan Kopic, který nesmyslně prošlápl ležícímu Vindheimovi hrudník


Změny v tabulce


V elitní šestce už tabulka vykrystalizovala tak, že jediný reálný souboj probíhá mezi Libercem a Jablonce o páté místo - mezi těmito soky je nejtěsnější možný rozdíl. Sparta na třetí pozici i Baník na šesté jsou od těchto týmů vzdáleny na pět bodů. Jeden z těchto týmů se každopádně utká v zápase o Evropskou ligu s vítězem prostřední skupiny, který vzejde z dvojutkání Mladá Boleslav-Bohemians.

O tom nejdůležitějším mají ve spodní skupině jasno už tři týmy. Sigma, Teplice i Zlín si uchovají ligovou příslušnost i pro další sezónu. Tuhý boj však ještě bude o to, který tým sestoupí přímo a které dva půjdou do baráže. Náskok Karviné na Příbram s Opavou se totiž ztenčil na dva body.

Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha33256266:1181
2.Viktoria Plzeň33226564:2472
3.Sparta Praha33168963:4056
4.Slovan Liberec331561254:4451
5.FK Jablonec331481147:4850
6.Baník Ostrava331291246:4245
Tabulka
 TýmZVRPSB
11.Sigma Olomouc339131139:4040
12.FK Teplice339111337:5138
13.Fastav Zlín33961830:5233
14.MFK Karviná335121625:4627
15.SFC Opava335101817:5025
16.1. FK Příbram33672021:5525

Autor: Martin Vejdělek

Komentáře (147)

Přidat komentář
Stannis Baratheon

Ten sparťanský pláč je prostě symfonie.

Tak teď ještě aby Malinský rozhodl ve finále MOLu v poslední minutě o vítězství Liberce. To by byl teprve rachot.

Reagovat
Bakary3

Vzkaz psaný přímo Stanciuovi, to ho určitě psychicky složí

A jestli pro ně byl legendou, tak jsou tupější, než bych čekal

Reagovat
Salfovic

To snad i Limba toho tam odehrál víc

Reagovat
RuneSKS

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
oli9

Tomu adminovi co přispívá na ten profil musí být tak 13 ne

Reagovat
Pyroman

Ona totiž nějaká noname stránka, co má na Fb 250 sledujících, je hrozně reprezentativní.

Reagovat
Bakary3

to je pravda

Reagovat
Stannis Baratheon

Tak na IG má třeba 5,5K. A navíc to není jen i téhle stránce, toho pláče je ohledně Stancia teď bylo všude dost.

Reagovat
Pyroman

5k má na IG každé koště. Neříkám, kdyby podobnej blábol vyšel třeba na Spartaforever nebo dalších "oficiálních" stránkách, ale tenhle profil nikoho nezajímá. Že by někde někdo extra brečel jsem si nevšiml, většina z nás si tak maximálně řekla, že je Stanciu ještě větší lopata, než to vypadalo, a někdo ho snad v derby pořádně sroluje.

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej dneska na hřišti, aby tě tam taky někdo "nesroloval"

Reagovat
Pyroman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Až na tu zmínku k LFA na tom nic špatnýho nevidím.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím, ať se to tak stane

Reagovat
smazaný uživatel

A v opačném případě by nedělali tyhle příspěvky vaši "kids fans"? Já si myslím, že jo Dospělý člověk na to má určitě jiný pohled, daleko větší nadhled. Když ten borec ani nevěděl co skandují a má obě S+S v "lásce" asi tak stejně, přiznejme si, že jestli dostane nabídku, tak je zase někde v Belgii. Prostě je Stanciu typický žoldák a brát ty jeho PR kecy co mu nadiktovali vážně může fakt jen...dítě.

Co se týče Sparty a jejich fanoušků, tak mě spíš naprosto zaráží (ale vlastně nepřekvapuje) jaké IQ má Řepka, ty jeho příspěvky na IG ke Spartě...Třeba ten dnešní o Hanckovi , ten borec je strašně mimo realitu a podporuje nějakou nenávist k vedení Sparty u fanoušků, když to co udělali, tak je jednoznačně nejlogičtějším řešením celé situace...

Reagovat
Kocour Klapuška

Sledoval dobrovolně Řepku je taky diagnóza

Reagovat
smazaný uživatel

Nesleduju ho, ale je fajn se jít občas podívat co zase vymyslel a zasmát se

Reagovat
John Obi Mikel

Něco jako Limba?

Reagovat
smazaný uživatel

Limba je celkem i vtipný, ale Řepkovi se spíš zasměju tak nějak z lítosti, prostě zkrachovalý šašek. Samozřejmě, ať Limba raději neřídí, ale jinak mi fakt nevadí, on o sobě ví, že má v hlavě seno a na tom si postavil nějaký ten swag. Neřeší tomu čemu nerozumí, ví, že by to byl u něj rekulérní nonsens.

Reagovat
Salfovic

Já si ani nemyslím, že by byl vyloženě blbej. Na fotbalové poměry tak průměr.

Reagovat
smazaný uživatel

To možná pravda je, ale fotbalové prostředí je dost...No, trochu souhlasím s Peltou v tomhle , i když jsou samozřejmě i chytří fotbalisté co mají vysokou, všechno, ale že by jich byla většina se říct nedá. Mě jsou ale takoví, kteří ze sebe nedělají to co nejsou naopak dost sympatičtí. Btw. dnes se Limbovi narodila dcera Liliana a on tam hashtag #nocondom

Reagovat
kilobyte

Prostě hovado

Reagovat
smazaný uživatel

swag, nonsens, rekulérní... to seno máš v hlavě spíš ty

Reagovat
smazaný uživatel

Piju hodně duffu co na to říct

Reagovat
Stannis Baratheon

Honzíčku, nepochybuju o tvém spisovatelském talentu, ale moc dlouhé, to nečtu.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře, tak ve zkratce, i když to nesnáším:

- Psalo to děcko, slávistické děcka by se taky tak chovaly v opačném případě

- Stanciu je žoldák, kterému je úplně jedno v jakém "S" je

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
icka

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
Messier

Reagovat
mistr129

Hele mě tohle přecházení nevadi. Dočkal, Vácha, Husbauer, Brabec, Stanciu v pohodě, na místě Sparty bych nechtel ty kdo rvali smrt Spartě (Stoch, Suchý), na místě Slavie zase třeba Sivoka. Jinak mi vadí, když jde hráč ke konkurenci nebo odejde nějakým podrazem (Hašek, Bucha), ale jestli jde hráč do Sparty, Baníku nebo Jablonce mě v uplynulých letech tolik nezajímalo

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas

Reagovat
TheMally11

oni umí něco jiného než plakat?

Reagovat
smazaný uživatel

Teda ale hrozně mě sere ten hoax, že Stanciu chtěl zpátky do Sparty a ona ho nechtěla...

Reagovat
Mr.Mike

Rosicky to sam rikal a naprosto jeho rozhodnuti chapu a to muze bejt Stanciu sebelepsi hrac

Reagovat
smazaný uživatel

Rosický říkal...

Reagovat
TheMally11

neměl zrovna otřes mozku?

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně. Co by tam asi hledal. Už jednou se spletl. Nejlepší hráč ligy.

Reagovat
Losinho

ten musel bejt celej žhavej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
žrout

Podle mě to pravda je. A podle mě se Spartě nabídl s vědomím, že stejně logicky nebude zájem, ale on pak může do novin říct, že Sparta neměla přece zájem, takže nic špatnýho neprovedl, když šel do Slavie. Nevím, proč ti to vadí

Reagovat
smazaný uživatel

Vadí mi to, protože právě vím, že to pravda není. Tím jeho odchodem (kterej chtěly obě strany) byly prostě mosty spálený. On ani Sparta by už do toho znova nešly. Že něco říkal Rosický a patlal do iSportu Vacek, to byla spíš určitá rétorika vůči fanouškům...

Reagovat
žrout

Jak to víš? O Rosickém nevím, ale říkala to Prodanová.

Reagovat
ACSeRw!n

jo, protoze vsichni ve vedeni Sparty jsou lhari a jedinej, kdo kaze pravdu je Jarda Tvrdik..

Reagovat
Kocour Klapuška

To jsou hrozný kecy od toho spartani instagramu

Reagovat
smazaný uživatel

Nico, pojď, ještě jednou a pořádně: SMRT SPARTĚ!!!To máte vy rudý kundy jen zpátky za Jude Slavie, což řvete non stop na všech zápasech včetně Silvestrovského derby, což považuju za jasnou známku vaší vylízanosti. Už to konečně pochopte a nebrečte furt!

Reagovat
smazaný uživatel

Tys ještě nechcíp?

Reagovat
ACSeRw!n

v kolik pred chlejvem ?

Reagovat
TheMally11

pochybuji, že by jel na tu vaší chátru

Reagovat
smazaný uživatel

Nepochopím, že se dodnes v podstatě neustále řeší téma "Stanciu". Zkrátka je to o tom, že už je ze Sparty pryč a jejich fanoušci by to konečně měli vzít v potaz - elaboráty jako je třeba ten na tom instagramu na tom nic nezmění. Autor toho elaborátu by udělal mnohem líp, když by začal svůj klub podporovat tak, jak se patří a nenapadal při tom druhé.

Reagovat
kilobyte

"Chtěl bych jménem maminky malého Patrika poděkovat" Nebylo by lepší děkovat jménem Patrika? Nebo si ten dres nechala maminka a dítě použila jenom jako návnadu?

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem si říkal...

Reagovat
srandamač

Do toho by se nevešla, samice jedna.

Reagovat
Salfovic

Mně z toho vychází, že ten dres sebral jeho fotr.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Janošek bude skvělej hráč ..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ta vaše záloha to je prostě nádhera. Konečně žádný Procházkové, Hořavové apod. Tohle je skvělá práce. Mladý šikovný, vyhraný, technický.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj akorat je problem, ze vsichni hrat nemuzou..

Reagovat
smazaný uživatel

A to se aspoň už nemusí řešit Alvir, to mohlo bejt ještě zajímavější .

Ale upřímně bych přál Čermákovi ještě nějákou cizinu, má teď nejvyšší čas.

Reagovat
TheMally11

může do Ostravy

Reagovat
žrout

Pokud se prosadíte v pohárech, tak je velmi pravděpodobné, že střelíte za hodně solidní prachy jak Buchu, tak Čermáka (jeden třeba v zimě a další v létě po EURO, pokud tam někdo z nich pojede) a budete mít skvělé náhrady v Janoškovi a Šulcovi, kteří mezitím ještě můžou hostovat a pořádně se vyhrát, aby byli podobně jako teď Bucha už na Plzeň ready. Navíc čekám velké věci od Hlavatého, kterého by hostovačka v 1. lize minout neměla. Střed máte do budoucna pořešený perfektně už teď a můžete se zaměřit na budování dalších postů (brankář, levý bek, křídlo/hrot)

Reagovat
lichna.

Skvělý nick, klobouček..

Reagovat
Kaspar

Z Baniku se stal cesky Tottenham?

Reagovat
Salfovic

To vypadá na nějakou, jistě úspěšnou, spolupráci

Reagovat
ratusek

Tak někoho na lavičku by nám poslat mohli, semtam by se dostal na hřiště

Reagovat
smazaný uživatel

Však Zapata už tu z Tottenhamu byl

Reagovat
icka

Uz jen ten Kane chybi.

Reagovat
smazaný uživatel

Šašinka je baníkovský Kane.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Salfovic

Žerte kuřata, protože jsou blbá.

Reagovat
Kepy_FCB

Ten je ale pravidelně v pohárech

Reagovat
smazaný uživatel

Sem rad, ze nejvetsi problem v klubu je, kde bydli nejaky kur...

Reagovat
Fodbalysta

Brabcova (majitel Baníku) mladší dcera je zarytá veganka a ochránkyně zvířat. Tudíž je jasné odkud tady vítr vane

Reagovat
ratusek

Za tu veganku bych ji propleskal

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy začíná další ročník ligy?

Reagovat
smazaný uživatel

OT: https://i.ibb.co/XFXQLhd/limba-el.jpg

Fotbal za každou cenu aneb holčička měla 'lehce přes tři kola' Každopádně gratulace, Limbo.

Reagovat
žrout

Jako i tři R13ky jsou masakr, ale pokud to vážil podle kol na svojem sporťáku, tak to jsou minimalně dvacítky a to už je doprdele těžký

Reagovat
smazaný uživatel

OT: to je normalni, kdyz vam daji na FB Ban, tak ze vam zablokuji zaroven i messenger?

Reagovat
Aldeano

A je vůbec normální dostat na fb ban? Za co to bylo?

Reagovat
meno

Já ho měl za meme s Hitlerem, ale to bylo tak 2 roky zpátky

Reagovat
andrew96

Alespoň jsi ho prodal na titulku Reflexu.

Reagovat
Salfovic

S tím afrem ?

Reagovat
meno

Kéžby...

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Aldeano

Aha, zajímavé. Máš zkušenost s tím co prochází a co ne? Například jestli stejně vadí i Lenin nebo Stalin...

Reagovat
meno

Záleží jak moc ofenzivní to je. On to byl hodně hustej humor s pecema

Reagovat
Aldeano

Ok. A když by někdo někomu radil jak se dostat k Židovským pecím na Žižkov, tak by to prošlo?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud to postneš na stránku KSČM, tak ne

Reagovat
db18

Churchill ano.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě něco s SPD

Reagovat
smazaný uživatel

https://domaci.ihned.cz/c1-65497240-moji-klienti-byli-spokojeni-rika-taxikar-ktery-jde-pred-soud-za-okradani-zakazniku

Tenhle typek nekde komentoval, ze je pro evropskou federaci, ale ze voli ODS. Pak tam nekdo postnul tenhle clanek, nacoz ten ital napsal, ze se za to nestydi. A ja to pak okomentoval slovy - Vubec se nedivim, ze ta spina voli ODS.

A dneska otevru FB a tam tahle citace a ze mam na 30 dni ban. Coz o to, na FB by mi to nevadilo, ale to, ze nemuzu odepsat nikomu na zpravy, to uz problem je. A nevim jak to resit.

Reagovat
smazaný uživatel

Neuděláš nic. Bohužel. Je vlastně jedno co přidáš, ale stačí aby tě nahlásil určitý počet lidí a ban ti dá automat...

Reagovat
Fodbalysta

borec jednou dokonce poslal do skupinové konverzace s borcama nějaký video, kde malej kluk strkal pindika kaprovi do pusy a dostal taky ban na týden

Reagovat
RadekVonCZE

Tak to jo (video)

Reagovat
Fodbalysta

no druhej to pak komusi přeposlal a dostal ban taky

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Imos

to je asi braný jako šíření dětský pornografie guess

Reagovat
RadekVonCZE

Souhlasím, je to fakt píčovina

Reagovat
ACSeRw!n

messenger = facebook, takze ano

Reagovat
martin1

Dnes za béčko nehraje Gabirel, Alvir, Ekpai nebo Herc. Tak snad to znamená, že pojedou do Ostravy.

Reagovat
žrout

To mi moc nedává smysl, do víkendu času dost i kdyby dneska hráli.

Reagovat
martin1

Alvir a Ekapi po dlouhém zranění asi těžko budou hrát 2 zápasy týdně, když odehráli teprve 2-3 zápasy. U Herce se může jednat o to, že se předčasně ukončí hostování. Navíc je zbytečný, aby hráči, se kterými počítáš na víkend za áčko, hráli v týdnu zápas za béčko.

Reagovat
db18

btw. v Ostravě už můžou nastoupit Káčer s Kašou, ne? (A na druhé straně Zajíc)

Reagovat
smazaný uživatel

Zajíc už na Insta děkoval Slovácku a že se těší na výzvu v Baníčku. Tak možné to je. Minimálně střídačka.

Reagovat
db18

letos to z té nadstavby udělá ještě větší paskvil... ale doufam, že dostanou šanci jiné tváře než klasicky... (i když nevím, jestli tam hodí Kašu zrovna na Baníku )

Reagovat
smazaný uživatel

Nadstavbu zrušit. Stejně je dělaná jen pro vandráky u TV a novináře, aby měli o čem psát.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, až od srpna.

Reagovat
martin1

Těžko říct. Taky mě to napadlo, když včera nehráli.

https://sport.ceskatelevize.cz/clanek/fotbal/1-liga/prestupove-okno-se-v-cesku-otevre-az-v-srpnu-hraci-za-jiny-tym-uz-v-sezone-nenastoupi/5ebb9cb2611d942f0444125d

https://twitter.com/19ws92/status/1278199217169805312

Spíš to vypadá, že ne. Ale zase se tam píše o hráčích, kterým vypršely smlouvy 30.6, to se ale Káčera s Kašou netýká ?? Navíc přišli jako volní hráči a nebylo to k 1.7.

Ale bylo by super, kdyby mohli.

Reagovat
db18

Reagovat
Witcher

sem zvedavej jestli reznicka udrží

Reagovat
žrout

bude to ještě řezničina

Reagovat
srandamač

Kam by šel? Vždyť už všude byl.

Reagovat
smazaný uživatel

V Liberci taky? Jestli budou hrát poháry a chtějí tam něco uhrát, tak by měli rozšířit mužstvo a mají jen jednoho útočníka a to je ještě navíc celkem palič. Rondić nemusí být špatný, nějaký potenciál v něm vidím, Mashike má tak na Opavu.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže by nějakého zkušeného strikera potřebovali si myslím.

Reagovat
ondrasch77

To leda, že by Teplice Řezníčka za tu korunu krále střelců posadily na tribunu...

Smlouvu má ještě na rok s roční opcí... Za téhle konstalace si za něj řeknou 20 mega...

Reagovat
smazaný uživatel

Je mu 32

Reagovat
ondrasch77

Já vím..., ale proč by ho měly Liberci nabízet s nízkou cenou.

Potřebuješ útočníka? Zaplať!

Jak jsou na jeho gólech zavislí, se ukázalo v několika málo posledních kolech...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasně, že zadarmo by to nebylo, ale snad 3 mega by vytáhnout Karl mohl.

Reagovat
Salfovic

Za tolik by ho Tepličtí určitě neprodali.

Reagovat
ondrasch77

To je trochu málo za "krále střelců"...

Počítám, že cena k jednání by byla alespoň 13-15 mil. a skončilo by to cca na 10 s bonusama za postup do zákl. soutěže apod...

Reagovat
smazaný uživatel

13 - 15 mega za hráče ve 32 letech, neblázni...Když za tolik možná Doležala a to jen kvůli jeho dlouhodobé formě...No, vidím, že máme na ceny v lize úplně jiný pohled, takže se raději víc vyjadřovat nebudu

Reagovat
ondrasch77

Lafata šel do Sparty ve 30 letech za 20 mil.

A to bylo ještě v době než tady začala pražská S házet peníze z okna...

Reagovat
Losinho

dnes by šel za dvojnásobek

Úplný sci-fi že by Řezníček šel tohle léto za míň než 10 mega.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně, že Sparta by prodala Pulkraba za 20 mega Ještě dost perspektivního útočníka se stejným zabijáckým instinktem jako Řezníček...Takže těmto cenám u neperspektivních a často dost zraněných útočnících (Řezníček) spíš nevěřím, ale OK.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně po korona krizi létate s těmi cenami úplně v absurdních výšínach, nic proti Teplice ho určitě nebudou chtít prodat a mohou si říct i o takovou raketu (protože reálně by to ani Sparta nedala), ale taky musí brát do úvahy i ambice hráče, pokud by třeba Liberec hrál přímo skupinu EL...Pokud by byl naštvaný, tak by stál v další sezóně za ho*no a stejně by odešel po další sezóně, protože mu končí smlouva.

Reagovat
Losinho

A tobě přijde, že se ty ceny nějak extrémně změnily? Řezníčka by za 3 mega pustily leda kdyby mu v zimě končila smlouva.

Reagovat
Losinho

Nevím jestli prodala, ale nedivil bych se, když je z útočníků snad volba číslo 6 a je pořád zraněnej - mj. i teď. Řezníček naopak patří mezi 3 nejdůležitější hráče Teplic určitě.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Salfovic

Když to ale zprůměrujete, tak vám vyjde docela reálná částka.

Reagovat
ondrasch77

3 mil. je málo za záchranu v lize...

Reagovat
Losinho

3 mega za útočníka, co má půl gólu na zápas

Reagovat
db18

Reagovat
veikko

Zase že by zrovna Karl za někoho zaplatil? Řezníček navíc asi úplně levný nebude. Teplice ho nebudou chtít pustit. Jinak já zase vidím potenciál spíš v tom Kuchtovi. Čím bude starší, tím bude v zakončení jistější a pak to bude na české poměry kanonýr. Rondić mě zatím nepřesvědčil vůbec, že by měl mít na ligu, ale je mladý, třeba se o dost zlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Právě Kuchtu jsem označil jako toho jednoho útočníka týmu Pořád ale platí, že musí být efektivnější Rondić má na to, ať je časem platným útočníkem pro Liberec, super talent to není, ale žádný tragéd taky ne. Mashike je fakt hrozný. Slovan má opravdu úzký kádr a měli by ho na poháry rozšířit, to se ještě dá počítat s tím, že odejde Karafiát, odchází Hybš, Baluta, Hromadu tam SKS možná nechá a Malinský nejspíš taky, Mara a Kačaraba, Pešek má taky skvělou sezónu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mara a Kačaraba jsou s otazníkem*

Reagovat
veikko

Já jsem to pochopil, reagoval jsem spíš na ten kontrast - Kuchta palič, Rondić potenciál. Jo, máš pravdu, ale to je typický Liberec. Každý rok výprodej a příští rok se zase vrátí v podobné formě, čti první třetina sezony hrozná a pak válec.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi ano, uvidíme, oni si vždycky koledují, ale v posledních deseti letech snad hráli o záchranu jen jednou a to myslím, že ještě následně vyhráli pohár.

Reagovat
Kostomlat

tak ted se Liberci z hostování od nás vrací pazler

Reagovat
smazaný uživatel

Toho jsem chtěl do Baníku jeden čas, myslím v létě 2018 místo Poznara se o tom mluvilo. Jsem rád, že to nevyšlo

Reagovat
ondrasch77

Dle mého je Pazler typický druholigový hráč...

U nás se taky nikdy nechytl...

Reagovat
Aldeano

Reagovat
TheMally11

takže klasický liberecký výprodej jako každý půl rok

Reagovat
Kostomlat

Mimochodem, co za silenosti se děje v Žilině?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele