Hlavní obsah

Inspirujte se stylem milovnice barev Leonie Hanneové

Novinky, Linda Humlová

Němka Leonie Hanneová je příkladem toho, že vytrvalost a vášeň přinášejí ovoce. Její láska k módě z ní totiž udělala světoznámou blogerku, kterou sledují miliony lidí po celém světě. Co má ve své skříni a jaké jsou její tajné tipy v oblékání?

Foto: Profimedia.cz

Leonie Hanneová

Článek

Když si v roce 2014 založila dnes jednatřicetiletá Leonie svůj módní blog, asi těžko mohla snít o tom, že díky němu opustí svou práci strategické konzultantky a stane se módní blogerkou na plný úvazek.

Přesto se tomu tak stalo, a co víc, do svého podnikání zapojila i svého partnera, který se stal jejím dvorním fotografem a také společníkem při cestování po celém světě. Čemu vděčí Leonie za svůj úspěch? Nepochybně svému stylu.

Pro přehrání videa použijte šipku uprostřed příspěvku

Ten je totiž na rozdíl od mnohých blogerek zdobný a velmi ženský. Spíše než po neutrální barevné paletě sahá po jasných pastelových odstínech, jako je růžová, fialová, modrá nebo třeba žlutá a oranžová.

Ráda se obléká do oversized sak, která nejčastěji kombinuje s upnutými cyklistickými šortkami či jiným obtaženým spodním dílem. V její skříni ale najdete i spoustu šatů. Na významné události se pak nebojí sahat po extravagantnějších kouscích zdobených peřím či flitry.

Leonie si také potrpí na stylové a výrazné módní doplňky. Kromě zajímavých slunečních brýlí svůj účes ráda ozvláštní výraznými sponkami, které jsou trendy již několikátou sezonu. Nechybí lodičky a kabelky podle poslední módy. V poslední době zejména modely značek Prada, Bottega Veneta či Jacquemus.

Foto: Profimedia.cz

Na Milánském týdnu módy

Reklama

Související články

Letní sandálky pro milovnice komfortu i trendů

Patří k vaší nejoblíbenější letní obuvi sandály? Oživte svou domácí sbírku novým atraktivním modelem. Kromě neutrálních a pastelových odstínů jsou trendy...

Sexy spodní prádlo, které nedá partnerovi spát

S obdobím léta přichází čas lehounkých šatů a odhalujících výstřihů, které si žádají dokonalé spodní prádlo. Tedy elegantní, pohodlné, ale přesto hravé a sexy....

Výběr článků

Načítám