Hlavní obsah

Osvětlení inspirované kouřem? Ideální volba do pánských pokojů

Novinky, tnk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ti, kdo hledají inspiraci pro zařizování pánských pokojů, mohou zkusit zakomponovat do interiéru osvětlení se zdánlivě zakouřenými skleněnými stínidly. Jde o neutrální prvky do interiérů, které prostor nenásilně doladí.

Foto: Nedgis, Sweetpea a Willow

Svítidla s kouřovým nádechem jsou perfektním kouskem do pánských pokojů a salonů.

Článek

Kousky inspirované zakouřeným a barovým prostředím jsou vhodným prvkem do pánského prostředí. V interiéru pomohou vytvořit intimní atmosféru, která bude přívětivá a bude vybízet k relaxaci a odpočinku.

Foto: Garden Trading, Mink interiors

Tyto kousky se hodí do interiérů zařízených v neutrálních zemitých tónech.

Vhodné jsou i do brutalistních interiérů, ve kterých se uplatňují i chladnější a surovější materiály typu sklo, ocel a surový beton.

Budou se hodit i do prostor s odhalenými a přiznanými konstrukcemi, zejména pak do loftových interiérů.

Foto: Einrichten design, Lime Lace

Osvětlení se stínidly z kouřového skla bude vytvářet příjemnou intimní atmosféru.

Lustry v šedavých tónech dobře korespondují s interiérovým zařízením v barvách taupe. Právě šedo-hnědé tóny, kterým se někdy také říká barvy špíny, jsou univerzálně dobře použitelným unisex odstínem, které se hodí do prostor určených k soukromým účelům.

Foto: Sweetpea a Willow, Alexander Joseph

Lampy s kouřovými prvky jsou vhodné i do různých klubů a barů.

Pokud chcete tato světla doladit i nábytkem v odpovídajícím stylu, volte jej ideálně v černé barvě a nebojte se kovů, skla, surového dřeva nebo zmíněného betonu. Sáhnout můžete i po vintage nábytku a kouscích s patinou.

Foto: Qazqa

Minimalistické lustry v našedlých odstínech jsou ideálními kousky do minimalistických i industriálních interiérů.

Pánský pokoj můžete doladit i osvětlením inspirovaným oblíbenými dopravními prostředky. Gauče ze sedaček od aut nebo dekorace ze starých kol dodají prostoru na stylovosti.

Napište nám

Postavili jste nový dům, rekonstruovali byt anebo máte hezky zařízenou zahradu a rádi byste se ostatním čtenářům pochlubili a inspirovali je?

Napište nám do redakce na adresu bydleni@novinky.cz, připojte pár průvodních vět a několik snímků vašeho díla.

Reklama

Související témata:

Související články

Pusťte světlo do noční zahrady

Magickou atmosféru letního večera vykouzlíme jenom s rozmanitým osvětlením. Patří na terasu, balkon, do záhonu s okrasnou trávou či podél cestiček. Osvětlit...

Výběr článků

Načítám